caute mam taky problem ze som ziarlivy a podla mojej priatelky az chorobne...a myslim ze sa to stupnuje a stupnuje proste nechcem aby priatelka chodila vonku s chlapcami a ani to nerobi alebo aby si s niektorymi pisala citim sa blbo co mam skurit urobit aby som nebol az tak ziarlivy??? diki
ziarlivost
Ja osobne si myslím, že prehnaná žiarlivosť je prejavom nízkeho sebavedomia. Skús popracovať na tom
navstiv psychologa
Objednaj si knihu z vydavatelstva Grada s nazvom "Zarlivost" - Pascale de Lomas.
Pri citani tej knihy si strasne vela veci uvedomis. Mne velmi pomohla, pise sa tam, kde ma ziarlivost svoj zaciatok a pricinu, pise sa tam, ako kvoli nej stroskotalo vela parov a nauci ta mat rad sam seba. Ale chce to vela sil.Drzim palce
Zacni ju naozaj milovat... Lebo laska je dovera. Ked si bol malicky chlapec mal si rad svoju mamu. Miloval si ju ako svoju mamu. Ked sa ti nieco stalo,prisla k tebe a povedala ti,ze sa nemas bat...urcite si jej doveroval a bat si sa prestal. Miloval si svoju mamu a doveroval si jej vsak? Teraz mozes milovat svoju zenu a doverovat jej...lebo ked ta ona miluje tak bude velmi rada,ze jej doverujes... j