Ahojte,od 16 rokov mi vyskakuju stavce.Zo zaciatku sa mi to drzalo len od krcnych stavcov do asi polovicky chrbta, ale po dvoch detoch mam cely chrbat v haji aj s krizami :o( Pred porodmi som sa aj napriek vyskocenym stavcom vedela povykrucat,skoro aj mostik spravit a teraz ked sa skusim nahnut smerom dozadu ako na mostik,v momente ma zastavi,akoby som mala v tele palicu a hned mi lezie tlak do hlavy.Chodievala som k chiropraktikovi spojene s akupunkturou (este pred porodmi)ale vzdy to bolo len docasne.Nechcem cely zivot chodit k lekarovi,aby ma "poskladal"Co mam robit?chodila som do fitness,ale na to teraz pri 2 malickych detoch bohuzial nemam cas.Spravi sa to aj cvicenim,alebo mam nejaky cas cvicit,potom to dat napravit a uz to nebude vyskakovat ked to dam napravit a budem mat uz posilnene svalstvo?Alebo napravit a zacat cvicit a znova neskor dat napravit a uz nechat tak?mam 29, vyzeram mlado a sviezo,ale citim sa ako stara zena,ked idem vytiahnut 8kg dieta z postielky :o( Tak co so mnou bude po 40ke?