Crevna chripka?

Príspevok v téme: Crevna chripka?
businka

Zacalo to v piatok takou nevolnostou, citila som sa slaba, unavena a vycerpana. Vecer som uz mala krce v bruchu, isla zo mna viacmenej iba voda a dostavila sa aj teplota, mala som 37,8. V sobotu sa to cele trosku zastavilo, ale krce v bruchu su stale, mam taky pocit, akoby som mala v crevach nieco zastavene. Teplota ustupila, no krce ostavaju. Moze to byt crevna chripka? Poradte prosim, ako tento problem vyriesit, neviem co mozem a co nemozem jest a pod. Moze to byt sposobene aj privelkou sportovou zatazou?

beata

Môžte si dať homeopatický liek Arsenicum album 30CH alebo 15 CH 2 guličky každý druhý deň. Je to veľmi dobrý liek pri črevnej chrípke.

RNG

moze to byt zo vselicoho. Prilisna fyzycka zataz alebo nervozita sa vyriesia sami ale ked mas nejaku nakazu, mala by si pre istotu nieco silne antimikrobialne co s najsirsim zaberom brat, napr roztok GSE je taky vsestranny prostriedok, co by som ja osobne v takom pripade bral.
Alebo standardtne zmes psylia a collostra(lyzica psylia, 15 kapsul kolostra do nej vysypat naliat 2 deci vody, rychle zamiesat a okamzite vypit.Po dvoch hodinach zobrat probiotikum s jablkom.
Po osmych hodinach zopakovat znova, pokial problem nezmizne.