priateľ mi požičal nejaké dvd, keď som teraz chorá... niektoré neboli označené a tak som si ich zo zvedavosti pozrela a našla som tam cd s fotkami jedného spoločného výletu s jeho bývalou... neviem ako sa mám teraz zachovať. Stalo sa to už niekomu?
fotky bývalky
KED CHCETE MAT SLOBODU VO VZTAHU TAK JU ZAZIJETE AJ VY MOZNO COSKORO, nebudte naivne... NAIVNE. Ako dovera musi byt - ale sloboda? Ked je sloboda to ze sa stretava s cudzimi babami s pokecu alebo si pise s nimi nechutnosti alebo nebodaj ide na chatu slobodne s kamosmi a tam budu ine baby ale nie jeho caja....a bohvie co sa tam stane/to som sa tu toho tolko docitala aspon/ TAK SI MAJTE TU SLOBODU VO VZTAHU.
Ja som sa mu tiez nehrabala az do casu,ked som zacala mat pochybnosti a potom som mu uz neverila,ako som uz napisala,kto nezazije,neuveri
No ved prave uz len to je smutne, ze ta podvazda.. Kazdopadne, ako pise simma, ja by som sa nikdy v sukromnych veciach svojho priatela neprehrabovala a ani on v mojich a to sme spolu 4 roky a zijeme spolu. Kazdy ma pravo na svoje sukromie a keby mal v compe aj 500 byvalych, tak je to jeho vec, ibaze by mi chcel tie fotky ukazat a to iste plati aj opacne. O tom je dovera a sloboda vo vztahu..
sima,keby som sa mu nehrabala v mobile,nedozvedela by som sa,ze ma podvadza a klamal by ma dalej,toto je podla teba ok?kto nezazije,nepochopi
akože to čo tu pišete niektore?ved to je ich sukromie, to čo maju vaši partneri v telefone al. v PC je uplne ich vec - ich spomieky..to akože sa svojim partnerom hrabete v telefone,PC?!?tak nato nemate pravo..to je ubohe
moj frajer ma fotky svojej byvalej v mobile
jasné, že som mala pred ním priateľa... V ten moment kedy som to našla, tak ma to vzalo... ja som na mnohé veci dosť citlivá, ale potom nabehne rozum a mnohé sa utrasie a potom si každý myslí, že mnoho vecí vyriešim s ľahkosťou, ale nik nevie, čo tomu predchádza... A tak som si trošku poplakala... to nebolo ani tak preto, že tam bola jeho bývalka (vedela som o nej, ale nikdy som ju nevidela), ale skôr o tom, že na tých fotkách vyzeral veľmi šťastný... a čo sa týka toho rozumčeku, tak som si dala veci dokopy a tiež som prišla k záverom aké ste mi sem napísali a tak, keď prišiel a ospravedlnil sa mi za tie fotky.... tak som ho objala. A už je to pre mňa uzatvorená kapitola. Ďakujem vám všetkým za príspevky :) a želám vám pekný dník, či čas, kedy tieto písmenká čítate :)
ja som nedavno zhresila a prehrabala som frajerovi fotky v pocitaci a nasla som tam niekolko generacii frajeriek :DD nic to so mnou neurobilo, iba som sa smiala nad premenami, akymi presiel moj priatel. A popravde, ani jedna nebola krajsia ako ja:D Ale na konci som nasla par fotiek nejakej krasavice z jeho fachu, o ktorej nic neviem, a to ma az takou kludnou nenechalo...o vsetkych ostatnych som vedela, ale o tejto mi nic nepovedal. Ale tak beriem to ako minulost, teraz som ja a priatel mi dostatocne dava najavo, ze ma lubi:)) Nic si z toho nerob, teraz si v jeho zivote number one ty;)
bobrik22 ma pravdu, baby co keby sme na vasich cd nachadzali fotky vasich ex ? (a ked aj tak, tak co??!)
Andrejka, nerob z komara slona, ty si pred nim nemala ziadneho chalana ci co?Vacsina ludi ma v zivote viacero partnerov. No a co ze tam tie fotky boli,on o tom asi netusil. Ked ta chlap miluje,to by ti urcite narocky nespravil. Chlapi takí nie su, skor zeny. A druha vec, ty si nevedela ze pred tebou nejaku mal,ci preco tak reagujes? Teraz je s tebou a hotovo, nehladaj problemy tam kde nie su... Na to je zivot prilis kratky