priateľ mi požičal nejaké dvd, keď som teraz chorá... niektoré neboli označené a tak som si ich zo zvedavosti pozrela a našla som tam cd s fotkami jedného spoločného výletu s jeho bývalou... neviem ako sa mám teraz zachovať. Stalo sa to už niekomu?
fotky bývalky
Podla mna by si teraz mala zacat byt hystericka, lebo ludia si predsa nemozu len tak dovolit mat fotky byvalky. To co si nejaky robot s nizkym IQ, ze ti musia ostatni radit, ako sa mas chovat?
rada, nemas pravdu, keby som mala na to sklony tak mi to vadi hned a ja som taka nikdy nebola, praveze preto, ze som aj ja predtym mala dlhy vztah viem to pochopit, minulost je minulost... ale fotky by som nevymazala ani ja a ani on... ani to jeden od druheho nechceme a dokonca sa o mynulych vztahoch dokazeme normalne porozpravat... predsa, to, ze k nej uz nic neciti musi dobre vediet prave jeho partnerka...
a uprimne z casu na cas som si aj ja pozrela jeho stare fotky... preco? pretoze napr. oni boli v turecku a ja som tam este nebola, to ze bola na fotkach byvalka? ved to je samozrejme, nepojdeme sa predsa tvarit, ze sme nikoho predtym nemali... a ja si neviem predstavit ako by ste nejakemu chalanovi zdovodnovali, ze si ma vymazat fotky z dovolenky... a pod.
adamkrt, dakujem.
isabella - to vystihla uplne presne. Minulost je minulost a nemal by byt problem ani s fotografiou, ani sa o minulosti /byvala, byvaly/ normalne rozpravat.
Myslim si isabella ze to bude otazka casu, ked to zacne vadit aj tebe.
baby, ja vas vobec nechapem, pokial sa k nim stale zbozne nevracia, su niekde zalozene, tak vobec nechapem take reakcie, ze "moj by take nemohol" a pod., moj mal predtym 6rocny vztah, ja som mala predtym 4rocny... snad odo mna nikto nebude chciet aby som vymazala 4 roky svojho zivota a on 6, to je absurdita... ak su to chvilkove vztahy tak je to jedno aj jemu, ale ak nie tak je na mieste sa do toho nestarat a nechat tomu cloveku aj moznost zaspominat...
no nicka, tak to nie je ziadna vyhra ked ma tvoj priatel fotky byvalej a aj videa, ja by som to urcite nedovolila a ani moj priatel by to nemal, uz len z ucty ku mne. ale kolko ludi tolko chuti no.
a aandrejkaa...ved ako tu uz bolo povedane, su to spomienky, aj mne by to vadilo, vadia mi aj fotky, na ktorych je s nou, este zo stuzkovej =), ale nevyhadzujem mu ich, to by bolo z mojej strany fakt prehnane...porozpravajte sa
moj frajer ma dokonca nahe fotky svojej byvalej aj videa a tak. niekedy mi to dost vadi a niekedy je mi to uplne jedno. ale keby to nemal tak by som bola najradsej to je jasne:)
vihodit do kosa a rozeist sa s nim
mne osobne by sa to uz nepacilo. Radsej nic nevediet a zbytocne sa netrapit. Hlavne si to vyjasnit, ze to nic neznamena a bodka.
mne osobne by sa to uz nepacilo. Radsej nic nevediet a zbytocne sa netrapit. Hlavne si to vyjasnit, ze to nic neznamena a bodka.