Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

necvhcem ju stratit co teraz??:((

Príspevok v téme: necvhcem ju stratit co teraz??:((
boriseek

ahojte..vo svojom zivote mam druhy vztah proste prvu holku som miloval rozisli sme sa zial po polroku nasiel som si inu sme spolu 1,5roka...dva tyzdne pred 1,5rocnym vyrocim ma nacapala v objati s jednou babou-pricom to bolo len kamaratske objatie ale pohnevala sa...
na nase vyrocie somju pozval ku sebe na byt..objedsnal som z restiky jej naoblubenejsi jedlo, zapalil v kuchyni sviecky najedli sme sa zacal som ju masirovat vyzliekat dal som jej kvetinku a opytal sa jej ci mi prepaci..a ona pobvedala ze ano..tak osm ju zacal pomalicky vyzleikat odniesokl som si ju do obyvacky..kde boli bna zemi lupene ruzi, sviecky,,izba bola przadna v strede izby len 1matrac polozl som ju nan zacal som ju nezne hladkat bozkavat..prost nadherne milovanie ked tu zrazu som jej povedla Monikaa ty si uzaasna zenska...a problem je v tom ze opna sa vola Vierka...a monika je moja ex..ona sa v tom momente postavila vzala si veci tresla dverami a odvtey so mnou nehovori, nedviha mi telefony neodpisuje na maily,na lsitY:(..nechcem ju stratiprosim poradte co mam spravit vdaka

ivka.

vieš záleží či ťa veľmi ale veľmi miluje. ak áno odpustí ti. ale určite nie hneď a bude jej to trvať. daj jej čas. ale nebuď dotieravý, netlač na ňu.
stačí ak jej 2x za deň napíšeš SMS, že ju máš rád. pošli jej plyšaka s dopisom, kde sa ospravedlníš. ale ste mladý. ešte si užiješ aj iné lásky.
ako povedal raz jeden môj kamoš bratovi, keď sa rozišiel s frajerkou "
NEBOJ PRIDE ĎALŠIA ELEKTRIČKA "

for4

waw..je uzasne, ze 19rocny chalan ma vlastny byt a moze si dovoli objednat jedlo z restiky a kupit veeela ruzi, aby ich mohol natrhat a spravit pre svoju priatelku takyto uzasny vecer...teda uzasny...Mne by uz vadilo, ze by si mi povedal, ze som uzasna zenska, pri vsetkej tej romantike to vyznieva prilis chladne, no ty si do toho hodil meno byvalej a problem bol na svete. Nuz, ja osobne by som mala problem odpustit a zabudnut, ale snad je tvoja priatelka ina. drzim paste:-))

boriseek

a proste stve ma to pisal som jej viacero mailov, smssiek nikdy neopoveda..snazim sa jej volat zrusi ma:(..pisal som jej lsity a nosil ich do ich schranky postovej a nic:( ja ju chcem spet...ale..uz som ju stratil asi naveky..a zaroven tym aj partnerku na stuzkovu-:(

boriseek

za tamto sa uz asi ani nehneva aspon takto vyznelo...pochopila nakoniec ze preco sme sa s tamtouobjimali ..horsie je to ako som skazil nase vyrocie:(

ivka.

tak toto je trapas a ťažko to napravíš. ak by ťa nenačapala s inou v objatí, mal by si šancu, ale 2x sa ti podarilo raniť ju.