hm ako sa mam doviest k orgazmuu?
Ako spravne masturbovat
mam 14 a som s lc nenajde sa daka dievka ktora by chcela mat pekny sex ????
Mám 14 a ani ho nemamam stoporeny a je 13CM. A masturbujem 2-krát denne. Neviem či ho mám velky a či ho budem mať ešte väčší. A či nebudem mať nejaké problémy. A či neni nejaka baba v 14 rokoch to so mnou robiť v okolí ILAVI A PÚCHOVA
zdravim mam 15rokov a urobim sa len za 2 minuty je to normalne ?? da sa to neako ovplivnit
Ja masturbujem od malička vtedy prstami a teraz to robim aj pri sexe s manželom, prstami alebo vibrátorom. Odporúčam je to príjemné.
chlapci, vy si naozaj myslíte, že keď vyrastiete, bude sex najdôležitejšou vecou vo vašom živote? /a preto sa na ňu takto pripravujete/? Lebo dospelosť je hlavne o morálnych vlastnostiach, zodpovednosti, spoľahlivosti. Tomu sa radšej učte, pracujte na sebe, aby z vás vyrástli čestní muži. Pretože ak budete ďalej takto pokračovať, stanú sa z vás egoisti, ktorí nebudú schopní lásky a nebudú ani vedieť ovládať svoje sexuálne pudy. A takých mužov seriózne dievčatá nemôžu obdivovať.
Nazdar mam 14 a chcem sa spitak ako si mam masturbovať ked na spodne strane penisu mam takú ako keby ružovú šnúrku ktorá drží žaluď a predkožku čo mam stim robiť prosím poradte ??
Ahojte mam 13 rokov a moc rychlo sa urobim je to normalne. V dospelosti mi to bude trvať dlhšie ??
Prosim vas ma 13 mam taky problem ze ked masturbujem tak sa mi to viacej paci nad kreslenymi dievcatami
Ja masturbujem, bavi ma to, mam 12 rokov a pri mastutbacii ma moj kamos 20 cm.....je to normalne ze ma 20cm ?