Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gastritida - zapal sliznice zaludka

agaven

kika mam 15 rokov chron.gastrit. zapal vredy. no fatruvodu neponože sodu bicarb. nepom žaludočne kak.kup. v lekar. papaj oplatky jablka banany nie kavu aj nesku nie čokoladu,slane smažené štiplave štavu z kapusty celozrn chlieb nie moc rob.zahu strukoviny jog probiot. ryžu str tofu a feferoh. su na zapal ale a mierou a zel.čaj pa pa mne pomaha toto ahoj

kika4

ahojte vsetci s touto diagnozou... tak ako sa mate? nebolo vam zle cez sviatky z tych vsetkych jedal??? alebo ste dodrziavali dietu a nejedli ich?

pota

nevím,ale já jsem napsal své zkušenosti epamem 22 a úžasně mě zabral.....a navíc mám mnoho známích kterým tento přípravek také pomohl,tak nerozumím tomu proč ho nezkusit a jenom si psát jak jsem na tom špatně.....

furnace

Mám gastritídu a vredy na 12-niku už 25 rokov, ťahá mi na 50. Jediný liek je správna životosptráva, bez stresu, čo v mojom prípade nie je možné, častý alkohol (niekedy väčšie množstvo), pracovný stres a potom to všetko zachraňujú lieky.Pravidelne asi posledných 20 rokov beriem denne lieky na inhibíciu protonovej pumpy, čiže proti kyslosti prostredia v žalúdku, zatiaľ ešte žijem. Rada pre teba správna životospráva a menej stresu.

pota

ahojky já mám také problémy s žaludkem podobného rázu,vyléčil jsem si to přírodní medicínou epam -tibetská medicína od b. tichanovského....bral jsem epam22 na žaludek obsahuje,propolis,mumio,pampolišku a další byliny 3 krát denně do vlažné vody 10-15 kapek,po měsíci jsem měl po problému zkos ho také www.epam.eu

usmev

dievčatá, helicobakter, žalúdočné problémy vieme odstrániť aj bez antibiotík,prírodnými produktami:Aloe vera gel, Probiotiká, Polia zelene.Nedostať v lekárni.Vlastné skúsenosti.Napíšte meil, v prípade viac info.

kika4

katika313 no ci mam akutnu to teraz neviem ale tak citim sa stale zle a liecim sa uz skoro pol roka a mam 17 rokov. a ty sa citis ako? zvladas to v praci-skole???

elisa_bone

Dobry den,uz rok mam problemy so zaludkom mam zapal zaludka,velmi vela zlce v zaludku(masivne zlcove jazierko),kvasinky a pred dvoma mesiacmi som sa preliecila na HP.Bola som hospitalizovana a bola mi doporucena setriaca dieta.Chcela by som vediet ci pri tejto diete mozem jest muesli,ovsene vlocky,krupicovu kasu a majonezove salaty(vlasky,parisky,rybaci alebo tresku v majoneze).Za vasu odpoved Vam vopred velmi pekne dakujem.