ahojte.mam tuto diagnozu gastritida-zapal sliznice zaludka(tazkeho stupna) a beriem aj lieky ale stale mi byva zle na zvracanie a to skoro kazdy den.Pomozte.Co by som mala jest aby mi bolo konecne dobre? alebo co mam robit? dakujem za pomoc.
-----------------
Zápal sliznice žalúdka (gastritída) www.zdravie.sk
Gastritida - zapal sliznice zaludka
kika mam 15 rokov chron.gastrit. zapal vredy. no fatruvodu neponože sodu bicarb. nepom žaludočne kak.kup. v lekar. papaj oplatky jablka banany nie kavu aj nesku nie čokoladu,slane smažené štiplave štavu z kapusty celozrn chlieb nie moc rob.zahu strukoviny jog probiot. ryžu str tofu a feferoh. su na zapal ale a mierou a zel.čaj pa pa mne pomaha toto ahoj
ahojte vsetci s touto diagnozou... tak ako sa mate? nebolo vam zle cez sviatky z tych vsetkych jedal??? alebo ste dodrziavali dietu a nejedli ich?
nevím,ale já jsem napsal své zkušenosti epamem 22 a úžasně mě zabral.....a navíc mám mnoho známích kterým tento přípravek také pomohl,tak nerozumím tomu proč ho nezkusit a jenom si psát jak jsem na tom špatně.....
Mám gastritídu a vredy na 12-niku už 25 rokov, ťahá mi na 50. Jediný liek je správna životosptráva, bez stresu, čo v mojom prípade nie je možné, častý alkohol (niekedy väčšie množstvo), pracovný stres a potom to všetko zachraňujú lieky.Pravidelne asi posledných 20 rokov beriem denne lieky na inhibíciu protonovej pumpy, čiže proti kyslosti prostredia v žalúdku, zatiaľ ešte žijem. Rada pre teba správna životospráva a menej stresu.
ahojky já mám také problémy s žaludkem podobného rázu,vyléčil jsem si to přírodní medicínou epam -tibetská medicína od b. tichanovského....bral jsem epam22 na žaludek obsahuje,propolis,mumio,pampolišku a další byliny 3 krát denně do vlažné vody 10-15 kapek,po měsíci jsem měl po problému zkos ho také www.epam.eu
ahoj katika313, mam presne tu istu diagnozu ako ty, mozeme si napisat mail, ak chces
katika313 no ci mam akutnu to teraz neviem ale tak citim sa stale zle a liecim sa uz skoro pol roka a mam 17 rokov. a ty sa citis ako? zvladas to v praci-skole???
Dobry den,uz rok mam problemy so zaludkom mam zapal zaludka,velmi vela zlce v zaludku(masivne zlcove jazierko),kvasinky a pred dvoma mesiacmi som sa preliecila na HP.Bola som hospitalizovana a bola mi doporucena setriaca dieta.Chcela by som vediet ci pri tejto diete mozem jest muesli,ovsene vlocky,krupicovu kasu a majonezove salaty(vlasky,parisky,rybaci alebo tresku v majoneze).Za vasu odpoved Vam vopred velmi pekne dakujem.