Duac gel

mayacho

Akne podla mna malokomu zmizne natrvalo po nejakej liecbe, to by sme asi museli jest len ovocie a zeleninu, aj to iba niektore druhy. Mne dermatologicka povedala,ze mliecne vyrobky, udeniny, stiplave a koreniste jedla, cokolada, kava a samozrejme stres, vzduch, voda, prostredie v ktorom zijeme, pracujeme, studujeme a samozrejme psychika...takze nie je mozne vsetko toto vylucit zo zivota.

Tinka 007

Kedze nemam \\\"bezchybnu\\\" plet,na tu si davam 1 krat a to vecer Differine gel a lokalne Duac gel, co si nemozem vynachvalit,aplikujem 5.den a vyrazky miznuu :) Mne sa vzdy sovedcilo toto. Musim zaklopkat :P Naopak Skinoren, ktory mi predpisala teraz na letne obdobie, pouzivala som ho od maja, tak na ten si nejak pokozka nevedela zvyknut, neskutocne mi ju drazdil, vysusal a nakoniec ma dohnal do dost zufaleho stavu, ked som ju mala raz vysusenu ako sahara a potom mastnuu mastnuu.. :D popritom si tvar naparujem nad harmancekom, potom dam masku na moj typ pleti/na mastnu plet/ najlepsie s vytazkami z bylinin atd.. ked sa mi plet ukludni peelingujem ju raz do tyzdna perfektnym domacim peelingom/moj recept :D / a ten dostanete zmiesanim domaceho medu a detskej krupice, pomer si urcite same treba skusat a skusat.. :) tento peeling vas nestoji skoro nic, okrem tej trosky medu a krupice,100 percentne prirodny, jemny k pleti a nemal by podrazdit pokozku, samozrejme alergici na med si ho nemozu zarabat..Tolko toho, dufam ze som pomohla :)

Shontelle

Ahojte..veľa toho čo tu popisujete už mám dávno za sebou a môžem vám povedať, že napriek akémukoľvek účinku sú všetky tieto prípravky len dočasným riešením... Zinerit je asi najúčinnejší, ale treba povedať že na druhej strane, strašne vysušuje pokožku, nie je to nič moc. Ak by som mohla odporučiť tak jedine Aknemycin, je veľmi podobný ako Zinerit, je na predpis, v podstate tiež vysušuje pokožku, ale neporovnateľne menej ako zinerit, a ani sa vám z toho nebudú tvoriť suché a sčervenané fľaky na tvári. Absolútnym riešením akné je celková liečba v podobe liekov (neviem upresniť názvy) ktorú vám nasadí vaša kožná lekárka a trvá pol roka až rok..absolvovala som to pred 2 rokmi a potom som už s akné problém nemala.. ;)

liese

ahojte... teraz pouzivam zineryt rano a vecer differine.. myslim ze sa mi akne zlepsilo mam uzasnu koznu lekarku.. Mgr. Rapčanová... a este 2-3 tyzdne a idem na kontrolu beriem ho uz 2 tyzdne a fakt vydiet zlepsenie.. do teraz mi nic nepomáhalo ale tento pripravok je velmi dobry.. co hovoria aj kozný lekari.. + pouzivam na zynerit este effaclar duo..aby mi zineryt nevysusal moju tvar.. :) skuste to.. drzim palce :)

durro33

Duac gel je naljepší liak proti akné aký doposiaľ poznám :) užíval som ho 1 mesiac a na tvári som nemal ani náznak po akné ... ale po mesiaci som ho prestal užívať a akné sa mi vrátilo :( musím s ním začať zas

alen948

ahojte baby, ak by ste chceli kúpiť ten effaclar K tak mi dajte vedieť. Mne nezabral, resp. som to používala od soboty a ešte myslim, že sa mi to zhoršilo. Tak ak by sa niekomu ten effaclar hodil tak predám cca. 10 E, fakt som to používala 4 dni..pa

lewa

mne tvar teda miesta kde som si jedenkrat natrela to svinstvo duac gel scervenali, vytvorili sa akoby drobulinke pupence, svrbi to jak fras, a mam pocit akoby mi horela tvar... je to sice napisane v tom papieri pri pripravku, ale toto som absolutne necakala, radsej mat akne jak polku ksichtu cervenu jak paprika.