ahojte kozna mi dala tento gel proti akne uzival ho uz niekto ?????? alebo skor pomol niekomu lebo mne nic nepomaha :(:(:(:(
Duac gel
ahojte, ja som tiez skusila duac gel. nemam sice akne, ale mala som take podkozne vyrazky na brade, ktore sa nedali vypucit, ale na dotyk dost boleli... zevraj su to gynekologicke, alebo travacie problemy, ale nic podobne mi nezistili... a to som pochodila vsetkych moznych lekarov, ze som zdrava jak rybicka... zdravo sa stravujem a aj vela pijem, tak co vam poviem. som mala nerv, ze az... tie podkozne vyrazky som mala vyse roka. najprv som skusala vsetky mozne domace recepty, ako: potierala som si ich cesnakom, prikladala cibulu, skusala tee tree olej, hojivy zazrak z oriflamu.... a milion inych veci... nieco zabrala, ale len docasne, tak som sa rozhodla, ze pojdem ku koznej. ta ma najskor vysmiala, ze take problemy ma milion bab a ze to nemam riesit a pod... dobre nie? nakoniec mi nasadila nejaky gelik - dalacin (tusim, ze sa to tak pise), jasne, ze nezabral a teraz mi dala na moje naliehanie duac gel a parada.... natierala som si bradu 4 vecere a tie hrce podkozne zmizli... tak som taka preparadna, ze az... sice mi v okoli brady vysusil pokozku, teraz ju mam ako taku malu lisaj, alebo take cosi, ale to je v pohode.... nie je to tragicke. takze tak.... :-))) mne pomohol.
No mne tento gel dost vyrazne pomohol...chvalabohu
Baby, bacha na antibiotikove masticky... ja som pouzila Duac gel raz a dostala som z toho alergicku reakciu, brutalne mi opuchla tvar, a zvraskavela, a dva tyzdne sa zlupovala koza. Kozna povedala, ze koza mohla zreagovat s mojou kozmetikou kt pouzivam, neviem no... chodila som tyzden na histaminove injekcie, aby tvar rychlo odpuchla...bol to des...odvtedy nic co obsahuje antibiotika, radsej akne jak mat kopec vedlajsich ucinkov.
Takze mam 24 rokov s akne sa trapim odkedy som vysadila antikonc. cize 3 roky, posledny mesiac pouzivam duac gel, akne som nemala take silne a zhlukove, len krupicku a zapalene vyrazky sem tam, tvar mam teraz cistu, vyskusala som uz kadeco a chcela som uz ist na aknenormin, ale duac mi pomohol, doba pouzivania sa odporuca dodrziat 6-8 tyzdnov aj ked duac zaberie skor, cize chcem ho dobrat do konca juna a potom aplikovat aspon 2-3 krat do tyzdna este s jednym balenim duacu, rano si natieram tvar konopnym olejom, po prichode domov poobede sa odlicim a aplikujem sudocrem, zatial mi tato kombinacia velmi vyhovuje, konecne mam cistu peknu plet, len sa bojim, ze ak duac vysadim akne sa vrati.....mate niekto taku skusenost, ze po vysadeni duacu sa akne neskor vratilo??? Dakujem za odpoved
mne duac gel pomohol mal som predtym zineryt ten mi nepomohol iba vysusoval a xicht mi smrdel ako flaska z octu duac gel mi pomohol uz po prvom mesiaci a to dost teraz mam uz len vyrasky kde tu aj to iba sporadicky ... akne je svina.. kazdeho kto ma akne je mi luto .. lebo ten clovek sa vobec neciti dobre po kazdom rohu sa kuka do zrkadla ci ma vyrazku ci mu ju vydno a tak .. je to hnus bojujte s GOOD LUCK
ahojte, ja som brala duac gel asi 2 mesiace, ako pisete strasne ma prve 2 týždne svrbela tvar, bola neuveritelne sucha, ale vydrzala som. Po 2 tyzdnoch to prestalo svrbieť. Pleť sa mi zlepšila niekolkonasobne. Spolu s duac gelom mi odporučili ten efeclar na čistenie pleti, tak som to brala spolu a pomohlo. Inak mam effeclar 400 ml a používam ho už 9 mesiacov a ešte len teraz som niečo pod polkou flašky, síce drahý prípravok ale dlho vydrží. som spokojna.
duac gel sa nema pouzivat dlhodobo a vobec nie 2 roky, je to silna masticka hlavne na zapalene vyrazky ak ti zapalene vyrazky zmyznu a zacnu sa objavovat len take male mala by si zacat pouzivat inu mast na tie jemnejsie ;) ... tiez som cital ze ak duac gel pouzivas dlhodobo, telo si vytvori ako keby protilatku a uz nebude mat ucinok. ale to ti mala povedat aj tvoja doktorka a nie ja.
ahojte, ja pouzivam Duac gel uz asi 2 roky a najviac mi pomohol zo vsetkych moznych pripravkov ci z lekarne, obchodu alebo byvaleho kozneho. Isla som k novej doktorke a ta mi predpisala duac s nejakou vodickou, ktora mi strasne vysosovala pokozku, tak pouzivam len duac. Nazaciatku bola suchsia pokozka ale hned pomohol proti akne a uz mam krasnu tvar. Len ho treba brat stale... kazdy vecer natieram, lebo raz mi dosiel a nemala som cas k doktorke tak ten tyzden co som nebrala mi zacali male vyrazky vybiehat. Velmi odporucam :)
ahojte chcem sa opýtať... Po doužívaní Duac gelu či ostane pleť navždy taká ako pri užívaní, alebo sa to vráti do starých koľají...
chodíte aj na čistenie pleti?
(ináč používam aj duac gel aj eryfluid)