vacsina ludi si pozrie na brucho, stehna, alebo ruky a povie: jeeeezis..... ta ja som ale pribral.... schudnem!!! potom si sadnu do kresla, vyberu nejaku sladkost a zacnu sa nou napchavat. kolko toho urobite pre chudnutie vy???
ked chcete schudnut kolko toho pre to urobite?
xmirco a kde pracujes???? :)))
Mne posluzila ako inspiracia ANANAS. Nastastie patrim do tych stastlivcou na ktoreho ma ananas maximalny vliv, to znamena ze som po nom chudol az 1 kilo za dva dni. To u mna nastartovalo, mozok dostal podnet na jednu vetu a ta bola "uz ked chudnes preco nie viacej" tak ma donutil sportovat a teraz musim bojovat s tym aby som mal 70 kil, dnes mam 67 kil a ani za ten --pip cenzuroval som sam-- nemozem pribrat. A este dodavam ked chcete schudnut tak podte k nam do roboty "najlepsie nejake baby" schudnete urcite a este vam za to zaplatia. Vela zdaru a pevne nervy.
kolko?
len tolko kolko toho znesie moje zdravie fyzicke a hlavne dusevne.
V prvom rade sa musis opytat ci si sa na 100 percent rozhodla zmenit svoju postavu.Ak bude tvoja odpoved ano,poloz si dalsiu otazku:aka je moja inspiracia.Bez inspiracie je to totiz dost tazke.
Myslim si ze najzdravsia inspiracia pre telo i dusu je opat zdravie..
ak to budes robit kvoli druhym,ti druhi raz odidu..
ale ak to dokazes robit kvoli sebe,minimalne upevnis vieru a lasku v samu seba..
viem,ze je to tazke ale ver,ze nic nie je silnejsie ako ty sama,a ak to dokazes posunies sa o hodny kus svojej cesty vpred.
Aj cesta chudnutia si ziada svoju obetu,no ver ze obeta este nemusi znamenat zlo,prave naopak..
tiez tolko