Ahojte. Mam 20 rokov a takyto problem. Myslim ze to vzniklo po jednom sexe. Mal som na zaludi take male cervene vyrazky no tie uz zmizli a uz sa to nevratilo. Co je horsie tak tesne za zaludom sa objavili nejake vyrastky a tie nie a nie zmiznut a neviem ani co to je. Su male a tesne vedla seba. Neviem co mam robit. Poradte mi prosim ak ma niekto podobny problem alebo vie co to je. Alebo by som mal navstivit urologa???
Vyrastky na penise!! Pomoc pls :(
nic s tym neurobis je to ako sosovica, znamienko,... proste to tam je.. je to esteticky problem.. davaj si pozor ak by sa to zacalo zvacsovat tak bez za tym doktorom. Ak je to to prve nemeni to velkost.
To Sarin: Dik moc za ten odkaz.. Myslim ze je to to prve takze som sa celkom ukludnil. Ale aj tak tam nie je napisane ako sa tomu da pomoct doma. Ak nahodou niekto vie nech napise. Ci existuje nejaka masticka alebo podobne.
To mj003: Tak myslel som ze mozem ale uz s nou niesom tak teraz je to uz zbytocne riesit. Lenze mam novu priatelku a nechcem aby sa jej nieco stalo. Dufam ze mi dakto poradi ako to odstranit doma a ak nie tak asi pojdem za urologom. To uz je posledna moznost.
Neváhaj a bež za doktorom, už si tam mal byť. Dúfam, že ťa tvoja partnerka niečim infekčným nenakazila. Môžeš veriť jej 100% zdravot. stavu???
www.adam.eva.szm.sk ak je to to prve neni sa coho obavat.. ak tie dalsie dve sup na urologiu