ahojte,chcem sa opytat ci pozna niekto vesticu v Presove alebo blizkom okoli a kolko stoji jedna navsteva a ci sa vam aj naplnilo to,co povedala.dakujem
pozna niekto vesticu v Po ?
Chenelle, nie je to najšťastnejšie riešenie. Okrem iného je to veľký hriech a nemalo by sa to zneužívať na somarinky. Nechcem tým povedať, že tvoj vzťah je somarina. Ale dvakrát by som si rozmyslela, či chcem ísť k veštici. Môžeš s tým mať potom v budúcnosti problémy. Viem že je to lákavé, ale nie je to najlepšie riešenie, aj keď je najľahšie.
mozno su to len moje vymysly neviem,ozaj by som potrebovala zbavit sa neistoty a napadlo ma toto riesenie,ano rozpravala som sa snim o tom,hoci on ma presviedca o tom,ze nemam pravdu,ale ja si aj tak stale myslim opak...
a myslis ze vestica ti pomoze? ja nemyslim, vestenie moze mat dva dovody - bud si ten dotycny vymysla a zaraba, alebo naozaj vesti buducnost ale v spojeni so zlymi silami v pozadi a toho by som sa bala.
Viem ze niekedy je tazke rozhodnut sa ked clovek nema istotu, ale za vesticou by som nesla. Skusal/-a si hovorit s partnerom o tych pochybnostiach?
ale je to na dlhe rozpravanie,proste mam pochybnosti vo vztahu a radsej to ukoncim ako sa stym tahat dalej.