pozna niekto vesticu v Po ?

mirka 23

Chenelle, nie je to najšťastnejšie riešenie. Okrem iného je to veľký hriech a nemalo by sa to zneužívať na somarinky. Nechcem tým povedať, že tvoj vzťah je somarina. Ale dvakrát by som si rozmyslela, či chcem ísť k veštici. Môžeš s tým mať potom v budúcnosti problémy. Viem že je to lákavé, ale nie je to najlepšie riešenie, aj keď je najľahšie.

chenelle

mozno su to len moje vymysly neviem,ozaj by som potrebovala zbavit sa neistoty a napadlo ma toto riesenie,ano rozpravala som sa snim o tom,hoci on ma presviedca o tom,ze nemam pravdu,ale ja si aj tak stale myslim opak...

joni_

a myslis ze vestica ti pomoze? ja nemyslim, vestenie moze mat dva dovody - bud si ten dotycny vymysla a zaraba, alebo naozaj vesti buducnost ale v spojeni so zlymi silami v pozadi a toho by som sa bala.
Viem ze niekedy je tazke rozhodnut sa ked clovek nema istotu, ale za vesticou by som nesla. Skusal/-a si hovorit s partnerom o tych pochybnostiach?

joni_

nepoznam ziadnu vesticu ani neverim takym veciam, niekedy je lepsie nevediet co vsetko pride :-)
preco zhanas vesticu ak sa smiem spytat?