Neviem na tuto temu dost ale co som zatial hladal vsetko svedci tomu. Asi uz druhy mesiac mam chorobu ktora sa mi stale vraca, je to klasicka angina. V poslednej dobe citim ze ma boli krk v oblasti kde su asi mandle a mam stalu chripku a este neviem ci je to typicke ale este ked smrkam mavam krv v nose. Moje usne problemy len tomu asi napomahaju. Bolest hlavy citim v poslednej castesie a aj unavu. Chcem poradit ako najlepsie liecit pretoze som v zahranici a domov pridem az na vianoce. Dakujem za skoru odoved od vsetkych.
Zapal krcnych mandli?
Musis si kupit v lekarni nieco na zvysenie imunity. Nejake Echinaceove kvapky alebo Beta glukan. Skus jest aj "prirodne antibiotika" ako cesnak, cibulu a pocula som, ze pomaha, ked nejakym sposobom ziskas stavu z bielej redkovky.Vraj to strasne stipe, ale pomaha. Kamarati na internate zase daju prevarit vodu a do nej nasypu mlety zazvor, ale mozes kupit aj koren a nastruhat. Nechaju vyluhovat a vypiju.Pomaha im to. Dalej musis prijimat aj nejake vitaminy, kazdy den vit. C s postupnym uvolnovanim. A potom po navrate domov, ak budes aj nadalej takyto chorlavy, musis uz ist k lekarke a patrat preco to u teba takto je.