NORMALNE?????

Príspevok v téme: NORMALNE?????
vexy

Prosím vás,pomôžte mi! Chcela som schudnúť, najprv sa mi vobec nedarilo a potom som zacala cim dalej tym menej jest. Vaha rychlo klesa take 3 kila za tyzden ale neviem ci je to OK =/. Bojim sa ze sa mi to zapacilo a ze mozem mat zdravotne problemy. Pritom niesom chuda trosku pri sebe....ale vaha ide asi prirychlo dole.Za nazory dakujem!!!

miro.83

Chudnes az moc rychlo. Idealne je 1 az 1,5 kg za tyzden. Ak budes v tom pokracovat tak sa vaha za chvilu zastavy a zacnes priberat aj z mensieho mnozstva.

janka

vexy,ja som podobny pripad. Cvicim 4-5 krat do tyzdna, jem pravidelne kazdy den a nic, ale akonahle obmedzim stravu, kila idu dole...

lenik

Aj ja sa pridavam..... Nie je to zdrave schudnut 3 kila za tyzden. Sama som vyskusala par diet, aj som schudla, ale akonahle som sa vratila na beznu stravu, bolo to naspät a aj viac. Takze na diety uplne zabudni a zacni sa zdravo stravovat, pravidelne a pridaj k tomu sport. A nielen ze schudnes ale telo bude aj pevnejsie.

poliewoocka

Suhlasim s Lleillou, a navyse, ubuda ti svalova hmota rovnako, ak nie viac ako podkozny zasobny tuk. Skus zapojit cvicenie a pravidelnu, vyvazenu stravu. Podakuju ti aj vlasy, pokozka, nechty a celkovo sa budes citit zdravo a fit:)

lleilla

nie,nie je to normalne.Optimalne je 0,5 kg za tyzden,max 1kg,ale nie tym sposobom,ze obmedzis stravu,ako si pisala.Schudnes takto,ale telo si zvykne,ze dostava malo energie,spomalis si metabolizmus a "priberies potom aj z vody",ked sa vratis k normalnemu stravovaniu(tzv jojo efekt).Bolo to tu uz velkrat omielane,ale ak chces zdravo a natrvalo schudnut,tak len cvicenim a zdravou PRAVIDELNOU stravou,tak rychlo prestan s tym obmedzovanim sa v jedle.T nie je spravna cesta k zraviu a stihlej postave...