Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

paci sa vam meno laura

kikulka

ja zase neznášam meno Barbora,akonáhle sa mi tak nejaka predstaví,je mi nesympatická...proste ja mám v hlave barbora=štetka,krava....blbé skúsenosti s troma barborami...ale nechcem tu nikoho uraziť,to patrilo len k tej antipatii k menám

njurrrr

mne sa paci...ale ma ho w dnesnej dobre kazde druhe mimco...je to take otrepane...ale pekne..:)) ser na ostatnych...

moniqa87

mne meno laura evokuje kona, pretoze kamaratka mala kobylu menom laura, ale inak by sa mi mozno pacilo, len...
no a napriklad meno ema sa mi absolutne nepaci a nemam na to ziadny specialny dovod ako k menu laura, alebo mozno ma a to, ze na zs sme donekonecna opakovali v prvom rocniku "ema ma mamu"...

takze si dovolim povedat, ze kazdy komu sa nejake meno nepaci ma k tomu menu nieco take ako ja, proste mu to evokuje neprijemneho cloveka s tym menom co poznal, alebo nejaku situaciu, to je podla mna vsetko co sa tyka mien
ale kazdy ma iny vkus, lamat si hlavu nad tym ako sa volam... to som robila naposledy ked moj vek bol este jednociferny...
takze ziadne depky z mena prosim

ema

úplne najkrajšie a najúžasnešie meno na svete le Laura a Ema :) a aj karolina sa mi páči ked budem mať dceru tak jej dám jedno z týchto mien,ale aj ja mám pekné meno ale ani mne sa moc nepáči hoci ostatným hej...
a prezývku by si mala aj ked by si mala hociaké meno...

anjelik9

mne sa to meno hrozne páči =) keď raz budem mať bejby a bude to dievčatko, tak chcem, aby sa volala Laura =)

aaaaaaaaa

Laura je este v pohode meno. Co ma hovorit taka Dobromila, Cecilia, Gizela a pod. Inak poznam jedneho psa co sa vola Laura takze ja by som to meno asi dietatu nedala :-) Ja ked som bola mala, davali sa kazdemu druhemu babatku mena Katka, Zuzka, Jana. Teraz su to Vanesy, Kristiny, Dominiky a pod...

Lilli

Robo BA z každého mena sa dá spraviť posmešok- deti sú kruté :)
Laura sa mi veľmi páčila, kým ho nenosilo každé druhé decko :(
určite nemáš byť prečo nešťastná kvôli takej somarine ako je meno alebo že ostatní sú blbí a vysmievajú sa ti.
Na svete sú vážnejšie problémy a dôležitejšie veci, ale na to prídeš zrejme neskôr :)
rada: ľudskú blbosť si nevšímaj a hlavne nedovoľ aby ťa neg. ovplyvňovala inak sa čoskoro zblázniš!

mirka 23

Mne sa eľmi páči, akurát že ho má tretina novorodencov. Ďalšia tretina má meno Sofia a ďalšia Vanessa :)
Ale ako meno sa mi páčilo už pred 10 rokmi.