Zase rozvod?

Príspevok v téme: Zase rozvod?
scarlettt

prvý krát som sa vydala hneď po maturite proti vôli svojich rodičov. z tohto manželstva sa narodili dve deti, krátko po svadbe začali bitky, lebo jeden bol NEBOJ SA (udri) a druhý NEDAJ SA (vráť mu). ja som bola NEDAJ SA. odišli sme od neho, rozviedli sme sa. našla som si chlapa, pravý opak prvého: nepil, nefajčil, nikam nechodil. verila som, že toto už bude klapať. narodilo sa nám spoločné dieťatko a vtedy to začalo: začal sa vyvršovať na mojich dvoch deťoch z prvého manželstva, hlavne na chlapcovi, lebo ako by svojmu otcovi z oka vypadol. keďže som bola živiteľkou 5 člennej rodiny, veľa som pracovala a moje deti museli ostávať s ním doma. aby som nevidela modriny, syn dostal kopačky do brucha, stisol mu vajíčka...nechcem o tom písať. rozviedla som sa. aby toho nebolo málo, nášho spoločného syna dostal do svojej výchovy. nevedela som sa stým zmieriť, no syn chodieva k nám, tak som si už zvykla. opäť som si našla priateľa, no osvadbe už nič počuť nechcem. z tohto vzťahu sa nám narodila dcérka, opäť mu vadia moje predchádzajúce 3 deti, no našťastie nás nebije, ve%ď deti sú už dospelé, no vykričí aj vypité mlieko, aj zjedený jogurt, vadí mu keď príde tretí syn na víkend. už ma to nebaví počúvať, nechcem už takto žiť. spolu si nerozumieme, vadia mi jeho dotyky. už som od neho odišla, no aj som sa vrátila. zase sa mám rozísť? zase bude dieťa vyrastať bez svojho otca? čo som to ja za ženu...je to také krásne, keď rodičia spolu žijú, vychovávajú deti, potom vnúčatá, prečo vždy všetko pokazím.

andy

Nie je problém v tebe, že by si nedokázala žiť so žiadnym chlapom, skôr prehodnoť svoj vkus. Možno ťa práve také tipy priťahujú,...

scarlettt

pre mňa sú najdôležitejšie moje deti, aj keď už sú niektoré dospelé, no tí traja muži asi museli byť, aby som mohla mať veľa detí, lebo vždy som chcela adoptovať deti z detského domova, teraz už mám svoje (tak nemusím adoptovať. len som ešte nepochopila, prečo nedokážem žiť ani s jedným otcom svojho dieťaťa. dúfajme, že raz mi to dôjde.

maja8

Každý má svoje trápenie, niekto veľké, niekto menšie. Každý neúspech a sklamanie má však svoj zmysel, posúva to ďalej. Prajem ti scarlet obrovskú výdrž so životnými peripetiami a skutočne sa zameraj len na deti. Źabudni, že existujú chlapi a uvidíš, že bude dobre. Neskôr, ani nebudeš vedieť ako zistíš pre koho sa oplatí žiť a kto je pre teba najdôležitejší.

[zruseny12]

presne tak...a este su tak drze,ze ich minulost ako keby neexistovala a dovolia si moralizovat...a na seba zabudaju...
nikdy som tieto veci neriesila,ale od urciteho casu sa clovek nad tym zamysla,aky vedia byt niektory ludia...
a fakt najlepsie je reagovat na niektore veci...JEDNYM UCHOM DNU, DRUHYM VONKU...

klarka12

a vraví sa, ze vsetko sa ti v zivote vrati, ale napriek tomu najvacsie ku*vy sa maju v zivote najlepsie a to je pravda, len tolko k tomu..

[zruseny12]

scarlettt,prepac,ale ja s tebou nesuhlasim,ja som nikdy nemala nic proti nikomu...
-neodsudzovala som rozvedenych...
-neodsudzovala som kamosku,ked chodila zo zenatym.../vobec som si to nevsimala,sak to nebola moja vec/
-neodsudzovala som niekoho,koho odsudzovali ludia len na zaklade nejakych pletiek...
-neodsudzovala som kamosku ked fajcila a pila ako chlap.../bola to jej osobna vec.../
a mohla by som tak pokracova/nechce sa mi vsetko vypisovat.../...zila som si svoj zovot...
NO A COHO SOM SA JA DOCKALA?PRESNE TIE VECI,KTORE SOM JA NIKDY NEPOUKAZOVALA INYM...POUKAZUJU ONI MNE,A ZUJIMAVE,ZE PRAVE SU TO TY,KTORYM SOM TO NIKDY NEDALA POCITIT.../a to len preto,ze som sa rozviedla...a na zaklade nejakych pletiek,ktore nie su pravdive.../
ALE,ASI TO TAK MA BYT,STALE HOVORIM,CO KOHO CAKA TO HO NEMINIE....
...ale v niecom mas pravdu,lebo ja som uz taku jednu rodinu poznala,kde otec stale nadaval na K....a nakoniec mal v rodine k.../jeho dcrea rozbila rodinu,zobrala detom otca.../
tak nadaval na madarov a ma madara v rodine...
potom nadaval na basistov a nakoniec mal zata v base...
mozno na tom nieco bude,ale nie u kazdeho je to rovnake...

scarlettt

chenelle: neviem či ľutovať tvoju maminu, či obdivovať za to, že aj keď to nie je podľa jej predstáv, ostala so svojim manželom. zrejme má kľudnú povahu, ako aj moja mamina, ktorá mi hovorí: jedným uchom dnu a druhým von. no ja to tak neviem, ja sa musím vykričať, vyjadriť svoj nesúhlas, a potom sa ukľudním. no práve čítam fajn knihu, kde sa píše, že ak sme kedysi niečo odsudzovali, tak sa nám to pritrafí. presne to sa stalo aj mne. mala som spolužiačku ešte na základnej škole, ktorá po rozvode rodičov žila so svojou starou mamou a otcom. jej mama sa vydala druhý krát, odsťahovala sa a s druhým manželom mala 3 deti. nepoznala som okolnosti, len som jej mamu odsudzovala, že prečo si Katku nezobrala ku sebe. dnes tomu rozumiem tak, že svojim myslením som si túto životnú situáciu privodila. možno i tvoja mamina, niekoho odsudzovala za to, že niekto pil a teraz to prežíva i ona. no podľa tej knižky, ktorú mám rozčítanú, sa to dá zmeniť svojim myslením.

catherin

Scarlett, je mi smutno ked citam tvoje slova, lebo mas pravdu, je to krasne ked dvaja vychovavaju svoje deti lubia ich tvoria rodinu. Ale dnes je naozaj hnusna tvrda doba na psychiku a niektori ludia akoby nazvladali dobu a blizia druhym. Je to hrozne ak tvoj muz takto ublizoval detom, neobvinuj sa ty. Je svojpravny a sam moze za svoje spravanie. Som prekvapena ze dieta moze byt zverene do opatery takeho otca(aj ked na svoje dieta mohol byt dobry) neriesila si to udanim. Ved to je hrozne co mu robil. Vela sily prajem, ako tu uz bolo povedane, neprivlec si dalsieho "uboziaka" domov. Mas deti a venuj sa im, nie si sama.Aj ked viem ze clovek nechce byt bez partnera kamarat sa vzdy najde. Ale domov by som ho uz neprivliekla po takych skusenostiach.

scarlettt

HEUREKA, nie som na vine len JA. lebo z toho som obvinená od svojho "priateľa". moje deti, moji rodičia, moje kamarátky sú na mojej strane, lebo to všetko so mnou prežívali, no otázne je čo si myslia nezainteresovaní. no nech si už myslia čo chcú, svoj život si musím odžiť sama a rada by som už začala aj žiť: radovať sa a nielen sa trápiť. už nemám ani chuť, ani síl spoznávať nového partnera. naozaj mi bude dobre už len s deťmi. všetko dobré aj vám, baby.