s priatelom mame uzasne zvrusujuci vasnivy sex:))) xcela by som sa ale spytat ci je normalne ze ma za jeden sex urobi viac krat? okrem toho niekedy ten orgazmus trva dlho s tym ze ma urobi ako keby este viac krat za jeden.
ORGAZMUS ...JE TO NORMALNE???
Ikuska, nech ti to nie je divné, bud rada, že mavas viacnasobný orgazmus.
neviem, prečo ti je to divné, radšej sa z toho teš.... sú ženy, ktoré nedosiahnu ani jeden.... a tie majú iné komplexy
Otázkou je, že čo si pod pojmom orgazmus slečna predstavuje..? Pocity mladých dievčat začínajúce zo sexom sú ešte neurčité a nie každý príjemný pocit je orgazmus. Časom sa však tieto pocity dajú lepšie "rozlíšiť". (chce to asi viac praxe)
potmehut
no len mne je to divne:))
marisssa
nie nechvalim sa len sa mi to zda divne ze sa urobim ako keby za jeden orgazmus 5krat
ste sa chceli len pochvalit?teda konkretne ikuska?? naco to sem pises? preco si myslis, ze to nie je normalne? ked sa citis v pohode, je ti fajn,teda vam spolu, tak naco to riesis?uzivaj si taky sex aj nadalej...
No je to normalne. Moja priatelka ma bezne 5 a viac orgazmov. Rekord je 11 :) A tiez mame uzasny sex..ako zo sna. Bud len rada