Mám príšerne stuhnutú krčnú chrbticu, ráno ma bolievajú kríže a mávam kŕče v bruchu. Absolutne mi to nesúvisí s nijakým ochorením. Doteraz som nemala zdravotné problémy. Stolica je v poriadku, krv.tlak tiež. Obv.lekár mi predpísal Dorsiflex s tým, že by to malo ústúpiť, ale ono sa to akurát ešte zhoršilo. Vlaste už cítim bolesti v celom chrbte. Vdel by mi niekto poradiť akého ochorenia možu byť takéto príznaky. Ďakujem vopred za všetky odpovede.
chrbtica a bolesti brucha
liakika ja mám ten istý problém často ma bolia kríže a v náveznosti na to sa mi nafúkne brucho ako balón,pritom brucho ma nebolí.Spávam na bruchu a to je to najhoršie lenže neviem ako sa toho zbaviť keď spíš tak to neovplyvníš
Ja ma problemy tiez s chrbticou, všetky ostatne vysledky mam dobre. Mavam bolesti brucha, zvlast ked chvilku dlhšie sedím, normalne mi napuchne brucho, vyzeram ako tehotna. Myslim ze mi to ide z chrbta, ked si chvilu lahnem, tak bolest polavi a brucho splasne. Mozno z chrbtice ide nejaky nerv do brucha.
...krize bolia aj s toho ako spis...nikdy nespi na bruchu,ale na boku...
krce v bruchu,moze to mat vela pricin podla toho po com ich mas...je to tazke,sleduj sa kedy su tie krce...a po akom jedle...krce mozu byt aj zo stressu...
dorsiflex...tiez som ho brala,mne tiez nepomohol,skor som bola z neho omamena,minule mi znama hovorila,ze ona ho berie v kombinacii este z inym liekom/len neviem nazov/ze vraj len vtedy je ucinny...dorsiflex,tak neviem...
ja som zacala cvicit,na stuhnutie...a dobre mi robi horuca kupel...vtedy sa mi uvolni svalstvo...a citim take uvolnenie...