Toto mi nejde do hlavy,ked mi kamosi alebo kto povie,,ze hodinu v kuse alebo dve..Nechapem to....To su taky ludia fakt z kamena???..alebo im to nepride nudne??tak dlho?...Ved ked je clovek vzruseny tak nema sancu pri sexe vydrzat viac ako 10 minut.......Minule som so svojou babenkou asi 20 minut..Ona sa dvakrat spravila..ale bolo to pre nas akurat..
Chalani to ste z kamena ked vydrzite aj hodinu sulozit?
Tak si daj piko a vydrzis sukat aj ty..a nie len hodinu ci 2..ale aj 5!!!!!
*Ospravedlnujem sa za duplicityn prispevok*
No mas takich. NApr. moj kamarat sa spravi do 5 minut a je K.O. a zas druhy vydrzi aj 2 hodiny. Ja napr. vydrzim taku hodinku a po orgazme mi tiez stoji ak ma priatelka dalej stimuluje ale hned to nejde.taku polhodinku minimalne potrebujem oddych
Neviem ako dlho \"sexujes\" ale ja si to dokazem ovladat.Orgazmus zacina v hlave :)
Chce to cvik. V mladosti som casto onanoval takze mozno je to tym. Casom si svoj nastroj zdokonalist :)
mám priateľo ktorý vydrží samolivať aj hodinu a po orgaszme mu stojí stále...mne vždy bohate stačí, niekedy by som uvítala aj tých 10 min.
Nechapem, ja som nieked ytak vzruseny, ze sa spravim po 5 minutach. A aj ked mame sex pol hodku, moja baba este nikdy nedosiahla orgazmus.
Neviem ako dlho \"sexujes\" ale ja si to dokazem ovladat.Orgazmus zacina v hlave :)
Chce to cvik. V mladosti som casto onanoval takze mozno je to tym. Casom si svoj nastroj zdokonalist :)
Nie nemam s tym problem,len ma to zaujimalo:)....Ale nejde mi do hlavy..ze aj ten chalan vydrzi dlho..ze na neho neprichadza orgazmus
No vravim ze zalezi od partnerov.ako si sexualne sadnu...napr. mojej by 20 min nestacilo. No niekedy jej stacilo aj 5 pretoze na viac sa ten chudak nezmohol a ona z toho nic nemala.Somnou mala napr. prvy orgazmus a to hned pri druhom sexe. A potom to slo coraz lepsie. Teraz ma iny standard a takisto mna to bavi ak vidim ze jej to robi dobre a ma orgazmy ako na beziacom pase. Mozno keby mala ineho tak by jej nestacila ani hodina. To nikto nevie. Ak je vam dobre tak si nelam hlavu s tym ze niekto ma dlhsi sex. Ty napr. mozes zabehnut kilometer v pohode a niekto je po 100m unaveny :) tiez ta to trapi? :))
Ahoj, ja s tebou suhlasim, na mna by 2-3 hodiny boli strasne moc, tiez sa milujeme tak 20 minut a v pohodke mi to staci a jemu tiez, radsej si to zopakujeme neskor.
Fakt to nedokazem pochopit..Nieje problem vo mne ze by som ako nevydrzal.....Ale aj priatelka je uz po 10 alebo 20 minut vycerpana..po dvoch troch orgazmoch a potom aj ja zrychlim aby som sa spravil:).a ked to na mna neprichadza-mne to pripada nudne:)..taku dlho dobu