Chalani to ste z kamena ked vydrzite aj hodinu sulozit?

Príspevok v téme: Chalani to ste z kamena ked vydrzite aj hodinu sulozit?
tomas21

Toto mi nejde do hlavy,ked mi kamosi alebo kto povie,,ze hodinu v kuse alebo dve..Nechapem to....To su taky ludia fakt z kamena???..alebo im to nepride nudne??tak dlho?...Ved ked je clovek vzruseny tak nema sancu pri sexe vydrzat viac ako 10 minut.......Minule som so svojou babenkou asi 20 minut..Ona sa dvakrat spravila..ale bolo to pre nas akurat..

summer2

nejaké tipy aby priatel vydržal dlšie? nemilujeme sa často, lebo niesme tak často spolu. problem bude aj v tom

AdamKrt

Presne tak - pri dlhom milovani /sexe/ sa dostavuje klasicka reakcia tela. To je schopne si na podnety a vzruchy zvyknut. Cize robit to iste, ci robit to prilis dlho je nezazivne pre obe strany. Ale ak sa to vsetko strieda a doplna. Rozne techniky, polhy, oral, prestavocky atd...

Mne raz tak prebehlo cca viac nez 7,5 hodin, ked som od toho odratal este film co si clovek urobil prestavocku. S filmom to bolo cez 9 hodin :)

Ako sa hovori, opakovanie je matka mudrosti :))) A bude to asi sestra milovania :)

grayback

aj ja sa s priateľkou milujem niekedy aj tri hodiny, ale to neznamená že tri hodiny aj sexujeme :) proste je tam maznanie, bozkávanie, predohra, orál, sex a pod., ak sa tu nájde nejaká mašina, ktorá ide dve hodiny vkuse, tak nech sa páči, terminátor môže závidieť :D

AdamKrt

Presne tak. Je to ako s jedlom. Mozete si ist dat nieco na stojaka do rychleho obcerstvenia, nahadzat to do zaludka a zazeniete hlad. Alebo mat niekolkochodve menu, ktore si vychutnavate v dobrej atmosfere v prijemnom prostredi a kazde susto je uzasne, nie iba ta ceresnicka na dezerte... :)

Dolezita je cesta, nie ciel.

m,mlk

ale ved sex nie je o tom, co najskor sa urobit :) Ved ak si uzivas blizkost toho druheho, tak sa nemozes ani nudit ani ponahlat. Obcas rychlovka je tiez fajn, ale aj dlho sa da.

AdamKrt

Hodinka je tak na rychlovku. Ked sa clovek ovlada, vie vydrzat dlho. Az ma partnerka dost a lezie jej to usami von :)

Samozrejme, musi to byt vasnive obojstranne. Robit nieco nasilu nema zmysel. Niekedy moze partnerke stacit 30 minut, niekedy 2-3 hodiny. Ked vie clovek vydrzat, stane sa aj, ze po par hodinach je partnerka uz KO a ja som sa este neurobil, lebo som nechcel. Nenalieham vsak, aby som pokracoval dalej za cenu vlastneho urobenia, lebo by sa jej to uz mohlo zhnusit. Co je vela, je vela :) Tak sa to da vynahradit inokedy. Okrem toho casto to vychadza aj tak, ze by sa dal urobit aj spolocny orgazmus, ale to si treba nechavat na koniec :)

Levorne

ja som svojou kočkou aj 6 krat za noc a je to krásne, samozrejme s prestavkami ja mam dost niekedy pri 3 ale ona stale chce :-)