mozem otehotniet?

Príspevok v téme: mozem otehotniet?
anooo

mám takú otázku...s priateľom sme spolu nespali teda nemali pohlavný styk ale urobila som ho no a vytieklo mi to na brucho a neviem ked sa nahodou stalo ze mi to stieklo aj nizšie neda sa otehotniet ze?lebo sa bojím ze ked mal nahodou aj on od toho prsty a potom siel nimi do mna..a mala som vtedy plodné dni.. asi blbá otázka ale fakt nemám s tym este velke skusenosti.

expert

Mojim úmyslom bolo seriozne poradiť a preto som sa zameral hlavne na podstatu veci. Keby som sa chcel hrať zo slovíčkami celkom isto použijem iné fórum. Dotazujúca to pochopila a to mi stačí. V každom prípade ďakujem "pánovi dokonalému" za postreh..

no ja

Takzany "expert" uvedomujes si aku hlupost si napisal?Ak chces machrovat s latinskym pomenovanim,tak si nastuduj minimalne Zdravovedu.Ovarium=vajecnik.A to,ze ma vajecnik zivotnost 1-2 je teda poriadna haluz.To by potom ludstvo vymrelo a urcite by si tu nebol ani ty,lebo podla teba ma zena sancu otehotniet iba 1-2 dni vo svojom zivote.Takze studuj chlapce,studuj... ako vravel Anderovi z Kosic jeho otec.

expert

Je malá pravdepodobnosť otehotnenia takýmto spôsobom, ale je to možné. Aby žena otehodnela treba semeno zaviesť hlboko do pošvy. Materničná bránka je za normálnych okolností privretá, ovárium má životnosť len 1-2 dni navyše spermie majú v takomto prostredí tiež krátku životnosť. Tiež velkú úlohu tu zohráva aj anatomická dispozícia - sú ženy ktoré otehotnievajú ľahšie, iné zase obtiažnejšie..
Otehotnenie spôsobom aký opisuješ (výtok z brucha cez ohanbie na vchod do pošvy) je veľmi komplikované a preto dosť nereálne. Oveľa pravdepodobnejšie by k počatiu mohlo dôjsť tým druhým spôsobom (prst od ejakulátu zavedený do pošvy), no i tu by musela zohrať velkú úlohu súhra náhod.
Ak používate ako ochranu pred počatím prerušovanú súlož istejšie je vytiahnuť o niečo skôr a dokončiť to rukou už mimo pošvu, pretože mnohí muži nevedia presne odhadnúť ten "správny okamih", navyše ak sú mladý a neskúsený.