ahoj holky hladam holku na chudnutie vo dvojici lebo z vlastnych skusenosti viem ze to ide lahsie ....schudla som uz zopar kil ale este potrebujem 19 kg ...kto sa prida?
hladam kamosku na chudnutie
ahoj danielle, no ja sa k tebe rada pridam, aj ked potrebujem dat dole len pat kilov.. beries ma do partie? :)
daniele ja som pri vyske 175cm vazila niekedy 95kg pred rokom tiez som zacinala tak ako ty... teraz mam 67kg a pokracujem este chcem par kil zhodit a hlavne spevnit si telo cize kazdy den skoro cvicim. Dufam ze do vianoc budem vyzerat este lepsie...
Pekne danielle17. Len tak dalej vyzera ze si na spravnej ceste ak samozrejme jes ako zdravy clovek. Ale myslim ze sa to casom bude spomalovat to chudnutie ale nenehaj sa odradit. Inak gratulujem za tvoj vysledok.
no povodne som vazila 84 a podarilo sa schudnut na 73 ...rada by som mala takych 54,55 pri vyske 168 cm.nedrzalo som v podstate ziadnu dietu jedine som obmedzila prijem kj denne na male mnozstvo...teda pocitala aby bol vydaj vacsi ako prijem a este kazdy vecer cvicila...zhodila som tom priblizne za mesiac a pol
tak napis viac z akej vahy si chudla? aku mas vysku? co si robila? a tak...