Kedy a prečo sa odporúča užívanie duphastonu? Máte niekto skúsennosti? Poraďte...vďaka... :)
Duphastonom...kedy?
pozna este niekto kvapky gynex?
arriba v čom ti pomohli tie kvapky gynex?
ja som uzivala duphastom asi 5-6 rokov, 21 az 25 den cyklu 2x denne. nesposoboval mi ziadne problemy.. a cyklus bol pravidelny..uz ho neberiem, ale cyklus je nepravidelny..
waaa malo to byt spolu :D predmenstruacny :)
no jo je to pred menstruacny syndrom..
bedem asi blbá, ale čo presne je to pms? predmenštruačný syndróm? no dieťatko by sme chceli, ale ja sa bojím užívať nejaké lieky, ktoré ani nepoznám. čo sú to za kvapky? a podarilo sa vám aj otehotnieť? po akom čase asi? ďakujem za odpoveď :)
Po vyvolavacke by si mala dostat menstruaciu do 10 dni ak ju nedostanes si pravdepodobne tehotna. Test si vsak budes robit zbytocne,lebo vyvolavacka skresluje vysledok testu,obsahuje totiz nejake hormony. Ak vsak chcete mat pravidelnu menstruaciu, nemat PMS a mozno aj otehotniet, skuste si kupit kvapky GYNEX, mne velmi pomohli. Nieje to chemia aspon a pomaha
Baby mali ste uz niekedy pichnutu vyvolavacku? ja som ju dostala 20teho a menzes stale nic. mate alebo ste mali podobnu skusenost?
mne ho doktor predpisal, kvoli uprave cyklu (proti spineniu cca tyzden pred menstruaciou) a PMS (niekolko mesiacov neviem co sa so mnou dialo, ale straaasne ma bolievali prsia) no cyklus sa mi sice neupravil, ale tie prsia ma uplne prestali boliet. a nebolia ani niekolko mesiacov po vysadeni Duphastonu (3xklop na drevo) :)
o ja ho pouzivate teda nebudem nepotrebujem to.a nevravim ze nepomaha.jasne ze pomaha.ved nato bol vrobeny.