Gynex a vase skusenosti?

chevalbleu

Ja som si od neho vela slubovala (ako ostatne od kazdej novinky pocas posledneho roku), ale po troch mesiacov uzivania stale ziadna zmena. Nielen to, ze som neotehotnela, ale nebadam ani ziadne zmeny na nalade - stale mam chut vrazdit/plakat/vykaslat sa na vsetko, ked pride cervena! :)

sandysue

ahojte, dnes som si kupila gynex a citala som v niektorych temach , ze sa ma zacat uzivat prvy den cyklu...ale ked nemam menzas pol roka, tak mozem kedy chcem, trebars aj dnes? mam za sebou aj 50 dni uzivania wild yamu, zatial menzes nikde :(

bubinko

chcem sa spytat ako a v čom vam pomohli tieto kvapky? Od dnes som ich začala uživat,lebo mam problemy so štitnou žlazou aj s menzesom.Dik

klaudika00

niektore baby pisali ze sa ma brat prvy den cyklu a po 3tyzdnoch pauza..je to pravda? co ak je cyklus dlhsi a nevyjde to opat na prvy den ms??
poradite??

peťuša

Ahojky, ja som mala cystu a brala som gynex pomohol mi (musim poklopat), ja som ho brala 7kvapiek 2x denne po 21 dni a tyzden volno a dookola..

emily52

AHOJ.CHCEM SA SPYTAT ZE KEDY MAM ZACAT UZIVAT KVAPKY,V NEDELU SOM DOSTALA,A VCERA MI TO SKONCILO MOZEM ZACAT BRAT UZ OD ZAJTRA?VOPRED DAKUJEM.