ahojte, ma niekto s touto liecbou skusenosti?? ako ste dopadli?? podarilo sa im to vyliecit?? bolo to bolestive? dakujem pekne
Liečba koreňových kanálikov zuba..
a ako sa taha ten nerv?? ako to boli?? :-((
vraj existuje zubna chirurgia kde odrezu koren a je pokoj ,lebo po precisteni a zavreti su podla mna na 80 percent komplikacie a zas a zas otvarat a precisti,ale vytrhnutiu by som sa branila..
ja mam velmi dobru zubarku, pretoze na cistenie zuba si vobec nespominam, uplne bez komplikacii, viem ze to bolo na viackrat cistene, akurat to tahanie nervu bolo trochu neprijemne. kolko to stalo si nepamatam ale nie vela.
Este co sa tyka ceny, mna cistenie nestalo nič, len potom vypln korenoveho kanalika 400,-SK ale je to indvidualne, zalezi od zubara kolko si zapyta, pocula som aj o vyssich sumach, hlavna vec, ze aj od poistovne dostanu cast, ale ako vravim je to individualne, ale ak sa ten zub zachrani tak to urcite stoji za to.
Podľa mna aspon z mojich skusenosti to neboli a da sa to v pohode vydržat, mne skor vadi ten cas, je to narocne na cas a v mojom pripade su s tym spojene aj dost problemy v tom, ze po uzatvoreni zuba a jeho vyplneni sa mi vytvori na koreni opat zapal, ale nemusi to byt u kazdeho, ak sa kanalik dokladne precisti a kvalitne vyplni zub moze sluzit v pohode aj 20 rokov. Treba to skusit a netreba hned zub tahat. Fakt ´da sa to vydrzat, v najhorsom pripade si pytaj lokalnu inekciu, ale v pohode sa to da vydrzat aj bez nej, len ked tahaju nerv tak to trosku zaboli, ale pri samotnom cisteni je to ok, uz to nie je bolestive. Fakt za pokus to stoji.
A KOLKO VAS TO STALO??? VSETKO DOKOPY?
LEA - TO VAZNE??? A Z AKYMI DLHYMI IHLAMI TI TO CISTILI?? MOC TO BOLELO?? DALO SA TO PREZIT..? JA SA TOHO STRASNE BOJIM :-((((
nie ale dakedy ked som si presla prsom popod bradu,tam kde su korene mala som tam hrcky,take gulicky.aj sa bojim tam chodit a chytat to:)ze ma to rozboli alebo co.nenavidim bolest zubov a tu v LM.niesu dobry zubari..aspon nikoho nepoznam
A nebolia Ta tie zuby, lebo ja som hned pocitovala take pulzovanie a ked som sla na rtg bol tam nalez?
Jezis baby ja mam hnis pod vsetkymi zubmi asi.teraz mam sice pokoj uz pol roka uz som tak prisla o dva zuby.je to strasna bolest ked vam to cistia s tymi dlhymi ihlami.a tak strasne smrdi z ust kedze je tam hnis..ja sa bojim,ze sa mi to vrati zas dade inde