Tekutina v bruchu

kamari

Ahojte, ďakujem za rady. Bola som na kontrole - tekutina zmizla a miom ostal a pridal sa k tomu stredne silný zápal. Pýtala som sa lekárky na liečbu miómu sedacími kúpeľmi, tak ma takmer vysmiala... Ale aj ja som počula, že je to účinné, takže to zrejme vyskúšam. Takže sedací kúpeľ v rebríčku a alchemilku na pitie.
Lekárka mi samozrejme doporučila len hit tejto sezóny - INDONAL za 1400,- Sk. Nepochybujem, že má nejaké blahodárne účinky, ale dočítala som sa, že je to vlastne extrakt z brokolice a kapusty, ktoré tvoria asi 70% mojej dennej stravy, tak to považujem za zbytočnú investíciu.

mariaj

mala som myom,uz je vonku aj s maternicou.bol velky,ale aj tak sa mi zmensil pred operaciou asi o 3 cm,keby som vedela ze ho mam tak verim,ze by som si poradila a na operaciu by som nemusela ist.Gynekologicka ma neupozornila,ze ho mam este v zacietkoch k comu sa bez okolkov predomnou priznala.ked som sa stazovala pisomne na nu vsetci doktori i uradnici pomahali zakryvat.ale k veci.Pomaha aj sedaci kupel v rebricku/ludovo mysi chvost/.ja som bola u liecitelky v Pustych Ulanoch /pri Sladkovicove/.Nieco dala a stracalo a to .mocila som sa v tom.Pre operaciu som sa rozhodla potom koli tomu,ze moj predpoklad bol taky,ze bol velky viac ako 10 cm/snimku mi ani neurobili,tak sa kryli,iba doktor rukou napisal/,a myslela som si,ze ked je taky velky,tak sa mi maternica asi uz neurobi taka pekna ako som ju mala pred tym,a budem mat obavu ci sa to nezvrhne na zhubny nador.Mensie myomy sa v mnohych pripadoch stratia.Ja som sa o to zaujimala potom viac.Treba tomu vsak pomoct.Su to babske recepty,ale casto ucinne a neublizia.Ak by si chcela ist ej liecitelke,co som bola ja,tak zavolaj na mestsky urad do ulan a opytaj sa na pani Annu liecitelku,dali mi vtedy telefon na nu.Nevzdavaj to ,moze ten myom zmiznut.

qwe

Niektoré typy maternicových myomov je možné ovplyvniť tak, že 6 týždňov podávame asi 0,75 l alchemilkového čaju. Pokiaľ do tohto času myom nezareaguje, nemá zmysel v dávkach pokračovať. Pokiaľ sa však zmenší, potom je dobré ešte raz kúru zopakovať.
www.veronica.host.sk

silviia

takze bola v douglase co je gynoproblem najskor z tej ovulacnej cysty ked jej bolo malo ale s istotou to samozrejme netvrdim, niesom lekar. co sa tej cysty tyka, moze vzniknut kedykolvek behom par dni-najcastejsie v prvej faze cyklu

kamari

Neviem čo je to douglas, ale bolo to v oblasti maternice a ovulácia vraj už prebehla (12.-ty deň), ďalšie vajíčko bolo celé vo vaječníku a tekutiny nebolo veľa. Aj lekárka usudzovala, že by to mohla byť prasknutá cysta. Ale 15. júla som bola na komplet sono brucha a bolo všetko ok. Je možné, že nejaká cysta tak rýchlo narástla aj praskla? Alebo ju mohol ten internista nezbadať? A včera mi ešte ako ďalšiu možnosť lekárka uviedla možný výpotok po zápalovom ochorení.
Sú to bežné veci, alebo z toho môže vzniknúť vážny problém?
A okrem toho ešte ten myom na zadnej strane maternice... Dá sá s tým nejako vybabrať, sú nejaké prostriedky na "vyhubenie" myomov? Môžu pomôcť nejaké sedacie kúpele alebo čaje prípadne nejaké doplnky, má to niekto vyskúšané? Dik za každé info.

silviia

o ake mnozstvo volnej tekutiny slo a s akym obsahom? ak bola v douglase tak to moze byt kludne z ovulacneho folikulu, pripadne folikularnej cysty-prasknutej. treba vediet konkretnejsie info