Vie mi niekto poradiť, čo by mi pomohlo odstrániť alebo zmierniť pukanie v sánke? Je to dosť nepríjemné a niekedy to aj dosť bolí.
Ďakujem za rady.
Pukanie v sánke
ahojte, no ja som mala taky problem s lavym klbikom na sanke. pol roka som trpela, nemohla som sa poriadne ani najest co ma to tak bolelo a niekedy mi tam tak pukalo. potom som chodila na obstreky a to uplne pomohlo, sice ten prvy nenormalne bolel ale potom to bolo coraz lepsie, minimalne by ich malo byt 5 a robia sa raz tyzdenne. ale fakt to pomoze.
aj ja mam taký problém, ze mi puká sanka, niekedy aj bolí. Lebo raz ma tam myslím sesterka ako malá buchla a odvtedy asi. Na koho sa mám obrátit na celustnú ortopedku? A da mi nosit strojcek, a budú mi pichat injekcie, a v budúcnosti mi moze tak vyskocit ta sánka, ze nepojde naspat? A kvoli strojceku sa musia vytrhnút zdravé zuby??!!!
AHOJTE...chcela by som sa vas opatat ze ako je to s tym strojcekom..ako to vyzera??...ci to boli ked ho nasadia alebo co to vlastne je????....puka mi v sanke a casto sa mi stane ze sa vyklby a nemozem ju dat spat....PLS pomozte za vsetky rady DAKUJEM :)
Chodte spat k celustnej ortopedke a povedzte jej o tomto probleme, kedze ste uz strojcek mali tak spravili chybu lekari. To tak je aj ja som ten problem mala a strojcekom ho odstranili. Ale odvolaj sa na toho kto to robil, chyby sa stavaju. Aj lekar je len clovek. Stalo sa,ale teraz to musia dat do poriadku. Modely a snimky musia mat 10rokov a to su vase dokazy.
Ja mam ten isty problem,po snati fix.strojceka.Dostala som nocny a odvtedy to stale trva a hrozne to boli.neviem ani poriadne otvorit usta... bola som aj na RTG no zevraj je to v poriadku....
mne pukala, vyskakovala tak ze museli nahadyovat na pohotovosti. Ale uz 2 roky odkedy mam flex.strojcek a posunula sa mi sanka to nerobi
no mne tiez puka v sanke a niekedy je to az take ze sa mi vyklby a nemozem ju dat naspat....
ja ti poradím len to, čo bolo odporučené mne na pukanie v sánke a bolesti s tým spojené. Nasadili mi strojček, ešte predtým vytrhli horné osmičky (spodné som nemala). Strojček mám 4 mesiace a bolesť troška ustúpila.
treba to liecit ako opotrebovanie klbu hoc kde inde v organizme- dodanim zeletiny- tabletky typu artrostop a pod. pripadne ist s tym za ortopedom