Začať alebo nie?

Príspevok v téme: Začať alebo nie?
mikaella

V poslednom čase ma začal strašne lákať šport, ale vzhľadom na to, že som drevo, si myslím, že by som sa nemala šancu niekam dostať, aj vzhľadom na môj vek. Ale rada by som skúsila možno tanec. Brušný abo tak... Mám 17, nie je to už neskoro? Fakt ma to strašne láka, ale neviem či mám na to. Poraďte prosím... :)

mikaella

No jo, dík za podporu... Ale nakoniec sa dám asi na latino, to som si zisťovala a zajtra sa tam idem pozrieť... :D Hádam tam zapadnem :)

fraisee

brusne tance su celkom fajn,je to zaujimave, ale mna to az tak nebavi. ale pekne sa na to diva, vyskusaj, coby nie.

domčuška

Určite choď do toho aj ja som celkom drevo čo krok to modrina a tento rok som tancovala na jednej školskej párty s kamošom ktorý tancuje v jednej tanečnej skupiny do ktorej teraz partím aj ja...a to len vďaka nemu...tanec ma vždy bavil ale myslela som si že to moje točenie zadkom nikoho nebude zaujímať

svetlana6

ja tiez celkom dobre nechapem ako to myslis. napr. co sa tyka brusneho tanca, mam kamosku, co ho tancuje, zacala v 30tke, tancuje asi 2-3 roky, a ide jej to, chodia na vystupenia a tak..a poznam aj 50nicky, ktore zacali tancovat, bavi ich to a chodia tam pre radost z tanca a pohybu. takze smelo do toho :)

blog

Nesyp si popol na hlavu!Ze začinaš neskoro dôležité že začneš.Prajem ti aby elán ktory maš aby vydržal až dokonca.

mikaella

Ano ja viem... Ak sa na to dám, tak som si vedomá do čoho idem... Ale myslím, že s tým by problém nebol. Dnes ľutujem, že som skôr neprejavila záujem... Myslím, že by som to zvládla...

blog

Orientacia na tento druh tanca si vyžaduje v sebe určitú davku ohna a tempermentu ale hudbu cítiť až doslova bruškami prstov.

mikaella

Ešte presne neviem... Možno brušné tance, alebo latinsko-americké, niečo sexy :D :D ... Je toho viacej čo ma láka, ale musím si o tom viacej pozisťovať, čo je v okolí...