odmietanie ma bolí

Príspevok v téme: odmietanie ma bolí
biela mačka

Pred nedávnom som tu nariekala, že priateľ mi odmieta poskytnúť istý druh rozkoše. Pravdou je, že za posledné tri roky ma v sexe odmietol viackrát. Mňa to odmietnutie vždy veľmi zabolí. A dôvod? Je to pozostatok z detstva, keď sa sa ostatné decká nechceli so mnou kamatátiť. Napríklad raz vo veku asi 11 rokov som došla von medzi spolužiačky a jedna z nich zahlásila: "Čo tu hľadáš, vypadni." Prípadne ma ostatné dievčatá zavolali len vtedy, keď potrebovali niekoho do počtu. A väčšina chalanov ma častovala prezývkou "okuliarnik indický". Ďalšie odmietnutie som zažila na gympli, chlapec, ktorý sa mi veľmi poáčil mi povedal, že si zbytočne míňam energiu. A jedna spolužiačka sa so mnou z ničoho nič prestala baviť a našla si inú kamošku. Teraz to vyzerá ako banalita, no v tom veku mi z toho bolo veľmi smutno. Hlavne ma bolelo odmietnutie toho chalana. Aj o niekoľko neskôr som so smútkom v srdci pozerala, ako pre ostatné dievčatá chodievajú chlapci tancovať - v Elame - a mňa nikto nechcel. A keby neexistoval internet tak určite som ešte stále bez partnera. Preto ma tie priateľove odmietnutia tak veľmi bolia. A zmena partnera pravdepodobne nepomôže, lebo toho smútku sa už asi nezbavím. Je pravdou, že do veku 20 rokov som nevyzerala najlepšie. Potom sa môj výzor zlepšil, no napriek tomu nemal o mňa nikto záujem - teda muži ma brali len ako kamarátku. Ja som žiadneho nepoznala na rande, strach z odmietnutia bol totiž u mňa veľmi silný. A ten strach mám v sebe aj teraz. Preto aj napriek priateľovým sľubom, že sa určite polepší, sa neodvážim poprosiť ho o splnenie svojich túžob. Čo ak znova odmietne splniť mi ich a môj smútok bude ešte väčší?

123456

UZ TO KONECNE POXOP... PISALI TI TO TU, PPISALI TI TO NA LADY.SK... KASLI NANHO... POSTAV SA NA NOHY... ROZDYCHAJ TO... ZDVIHNU HLAVU... PUSTI SA DO NECOHO, CO TA BAVI... ZAPOMEN NA NEHO... VENUJ SA SAMA SEBE, KOLKO TO DA... KED BUDES SPOKOJNA SO SEBOU, TAK SA NA TEBA BUDU CHLAPI LEPIT...

biela mačka

Ten výzor je už ok, ale pravdou je aj to, že som už rezignovala a domnievam sa, že ten môj priateľ ma bude odmietať aj keby som vyzerala ako bohyňa Afrodita.

maaja

Nemyslim ze je to take zle. je potrebne nabrat velmi vela sebadovery.kazda zena chce vyzerat dobre.aby si si zdvihla sebadoveru daj si doporiadku zovnajsok.myslim tym atraktivny odvazny uces, trocha make-up,ak nosis okuliare kup si nejaky trendovy ram.potomsa dlho pozeraj do zrkadla a povedz si ako fajn vyzeras.bud spokojna sama so sebou.naber aj v spravani iny smer,tak aby niekto tuzil po tebe a nie aby si cakala na oslovenie,navrh niecoho.zacni sa spravat suverenne,zaneprazdnene,len tak po tebe niekto bude tuzit.

123456

a teraz s nim budes len zo strachu, ze si nikoho ineho nenajdes? a nechas po sebe slapat a oberat sa o pozitky (pisala si o orale tusim)? no len tak dalej moja... sak ked si mačka, isto mas viac zivotov... klidne mozes tento premrhat s nejakym egoistickym kocurom ....