únava ... problém so \\

Príspevok v téme: únava ... problém so \\
12ab12ab

posledný mesiac mám dosť nabitý program, robím dlhšie v práci a doma mám tiež dosť práce ... mám sedavú prácu a doma robím ťažkú manuálnu prácu (ale to len sem tam) ... mám toho na hlave dosť čo sa odrazilo aj v intímnom živote, keď som s partnerkou a mazlíme sa tak stojí tak ... na \"pol\" ... keď sa však ide na vec klesne a už s ním \"nepohnem\", neviem čo mám robiť, som ešte príliš mladý aby som mal takéto problémy a v minulosti som toto nemal, neviete niečo poradiť? alebo je to zmenou a prácou? ono robím chybu, že sa začnem kontrolovať či je všetko tak ako má byť a jednoducho chcem aby to bolo spontánne ale jednoducho vždy ma napadne tento môj problém a som \"skončil\" :(

agina23

aj ja to poznam,priatel s tym mal par mesiacov problem ale nevzdali sme to..hlavne na seba nerob natlak ani tvoja priatelka nech to nerobi a Korag ma pravdu treba sa menej stresovat a vsetko sa vrati do normalu a mozno to bude este lepsie ako to bolo predtym

cirill

mrni sa na -odkaz odstránený- sú tam slošné produkty na dodanie vitality a energie aj v sexe :-)
-a chce to asi aj trochu odychu :-)

korag

...tiez to poznam...len mi s priatelkou sme na tom rovnako...obaja sme velmi pracovne vytazeny...ale zacali sme to riesit...pohodove vecery, kedy nic nerobime...ideme sa prejst, do kina, na veceru, ci len na kavu...a vikendy sa snazime riesit tak, ze aspon jeden den nic nerobime a dobre sa vyspime...najlepsie niekde mimo...a sem-tam nejaky vikendik...nic draheho, len aby sme boli spolu a mimo vsetkeho diania...stoji to za to, lepsia ako mat vycitky a trapit sa...a aby sme postihali domacnost a povinnosti, tak sa snazime riesit veci spolocne...a tiez si pri tom oddychneme a zrelaxujeme...skutocne, lebo sa mozme rozpravat a niektore aktivity su aj celkom vzrusujuce...ked ich robime spolu...:-) ale hlavne treba vediet vypnut a oddychnut si...to je zaklad a mam to potvrdene z viacerych zdrojov...prajem vela stastia...

Tessy

myslím, že lekár by Ti naozaj poradil lepšie... môže to byť spôsobené stresom. Alebo aj psychicky. Vieš, keď sa Ti to stalo prvýkrát mohol si byť jednoducho prepracovaný, ale každý ďalší raz sa už proste bojíš, že sa to stane znova, a preto sa to opäť nedarí. Skús sexuológa, ak je to fyzický problém, tabletky to poriešia. Stojí to za skúšku.:) A od veku to nejde. To sa stáva hocikomu a je jedno, či má 20 alebo 60.