mam problem rátať kalorie..pomožte prosím

Príspevok v téme: mam problem rátať kalorie..pomožte prosím
martina.t.

ahojte...mala som anorexiu ,kedysi som mala 156kg a 32kg,teraz som sa z ppp vykrutila,nechcem sa k tomu vratit...teraz mam 156cm a 40kg...no nechcem CHUDNUT UZ NIE!ale ani pribrat...chcem vediet,kolko KJ a kolko KCAL mam za den prijat?nehybem sa casto...malinko sa hybem....no a nechapem ani napr.po 1.mam cokoladu,obsahuje 100g,a na nej nutricna tabulka v kt.je napisane:100g je 2580kj-585kcal ..a ked si z cokoladky tam 1pasik,kolko bude mat kj a kolko kcal??
slebo 2pripad:mam 180gramovy jogurt a nutricna tabulka napisana takto:100gramov obsahuje 430kcal ..tak kolko KCAL bude mat 180gramov??to vobec nechapem ,prosim vas ak sa najde niekto kto chape,a bude tak laskavy,mi to rozpisat?prosm vaas:(

Klaudia4

Ahoj:)
Vie mi niekto poradit ze ako sa oznacuju kalorie?Pretoze na vacsinu vyrobkoch su kalorie a podtym nejake cisielko..tak to patri KJ ci KCAL??Diky moc

majkaaa

Ja neviem,načo ti je počítanie kalórií pri takejto výške a váhe. Ak sa budeš pravidelne stravovať,normálne,ak sa budeš pohybovať,nemôžeš predsa pribrať. Počítanie kalórií je predsa stres. Si mladá,zaoberaj sa životom. Ži,teš sa z maličkostí,hľadaj lásku,smej sa.

luluky

www.lucy.cz najlepsia stranka na pocitanie joulov aku som nasla, staci sa registrovat a zapisovat dennu konzumaciu, potraviny su v tabulkach a mnozstva si zadavas sama, je to lahucke...

martinaT

ahojte uz kalorie celkom ratat viem noo a teraz ked si idem urobit ladovu kavu /mlieko 200ml=285kj a prasok s kavou na ktorom je napisane 100g=1814kj.../no a otazka znie ze kolko som teraz kj prijala?

b nv

MALA BY SI DENNE spapat asi 10 000 kj(kilojoulou) aj viac by som povedala, ale strava nech je pestrá a pekne na deň rozdelená. drzim palce!

martinaT

ahojtee...mam 16 rokow,meriam 162cm,a vazim 45/46kilogramow...nemam problem s jedenim..ale niekedy jem cez den menej ako ine dni...nehrozi anorexia?aku mam hmotnost wzhladom na svoju wysku?dakujem:P