ahojte...mala som anorexiu ,kedysi som mala 156kg a 32kg,teraz som sa z ppp vykrutila,nechcem sa k tomu vratit...teraz mam 156cm a 40kg...no nechcem CHUDNUT UZ NIE!ale ani pribrat...chcem vediet,kolko KJ a kolko KCAL mam za den prijat?nehybem sa casto...malinko sa hybem....no a nechapem ani napr.po 1.mam cokoladu,obsahuje 100g,a na nej nutricna tabulka v kt.je napisane:100g je 2580kj-585kcal ..a ked si z cokoladky tam 1pasik,kolko bude mat kj a kolko kcal??
slebo 2pripad:mam 180gramovy jogurt a nutricna tabulka napisana takto:100gramov obsahuje 430kcal ..tak kolko KCAL bude mat 180gramov??to vobec nechapem ,prosim vas ak sa najde niekto kto chape,a bude tak laskavy,mi to rozpisat?prosm vaas:(
mam problem rátať kalorie..pomožte prosím
Ja neviem,načo ti je počítanie kalórií pri takejto výške a váhe. Ak sa budeš pravidelne stravovať,normálne,ak sa budeš pohybovať,nemôžeš predsa pribrať. Počítanie kalórií je predsa stres. Si mladá,zaoberaj sa životom. Ži,teš sa z maličkostí,hľadaj lásku,smej sa.
www.lucy.cz najlepsia stranka na pocitanie joulov aku som nasla, staci sa registrovat a zapisovat dennu konzumaciu, potraviny su v tabulkach a mnozstva si zadavas sama, je to lahucke...
TROJCLENKAAA ja ju pouzivam furrrtt :D
ahojte uz kalorie celkom ratat viem noo a teraz ked si idem urobit ladovu kavu /mlieko 200ml=285kj a prasok s kavou na ktorom je napisane 100g=1814kj.../no a otazka znie ze kolko som teraz kj prijala?
chúďatko....no vidiš kde všade je ta matika potrebna....xixi
MALA BY SI DENNE spapat asi 10 000 kj(kilojoulou) aj viac by som povedala, ale strava nech je pestrá a pekne na deň rozdelená. drzim palce!
ahojtee...mam 16 rokow,meriam 162cm,a vazim 45/46kilogramow...nemam problem s jedenim..ale niekedy jem cez den menej ako ine dni...nehrozi anorexia?aku mam hmotnost wzhladom na svoju wysku?dakujem:P
alla:za co dakujes?ani ty si tomu nechapala??:D:D
diiiks,za pomoc......za wsetko dikyy:Duz chapeem som happy:D