poradte prosim EVRA :(

Príspevok v téme: poradte prosim EVRA :(
dorotejka

baby ktora uzivate tuto antikoncepciu? mam otazky nejake.. :) tuto hak berem prvy mesiac..som maximalne spokojna..ziadne vedlajsie ucinky..super! a teraz mam mat 7 dnovu prestavku na menzes.. utorok je moj vymenny den..takze v utorok si ju dam dole..urobim si pauzu.. a na dalsi utorok si mam dat novu? tak to je?

..a este jedna otazocka.. tie co uzivate naplaste, milujete sa s priatelom "naplno"? :) lebo som citala,ze niektore po tom otehotneli,tak nie je mi vsetko jedno teraz ;)

straaasne vam dakujem za odpovede

cici

no Evra su fajn, a čo sa tyka toho mnenia v ut, ano, a budu ti potom chodit, pravidelne , ja ju menim v piat.aby som nemusela mat menšt, cez week, a čo sa tika milovania, tak ano, neboj, funguje to naisto..... ak niečo tak potom nap,

dorotejka

neva..az v utorok VECER si ju mam odlepit? vies prvy raz ked som si ju dala,tak to bolo v utorok rano - vtedy som dostala menstruaciu.. a tak si to menim vzdy v utorok rano.. takze nemam si tu naplast odplepit rano? preco az vecer??

neva

predpokladám, že máš nalepenú 3-tiu náplsť od utorka, takže v utorok večer si ju odlepíš presne ako hovoríš a ďaľší utorok začneš novým balením. Predpodladám, že menzes dostanes v sobotu. Tu sa dočítaš viac www.raztyzdenne.sk
čo sa týka ochrany, tak sa môžeš spolahnúť na 100%, pokiaľ sa Ti náplasť neodlepí v čase keď ju máš mať. Hlavne v lete, keď sa telo viac potí, tak býva problém s náplasťou - nedrží tak, ako by mala.