Pomozte mi prosim surne!!!!

Príspevok v téme: Pomozte mi prosim surne!!!!
rihanka

Prosim vas, mam problem s vlasmi...vypadavali mi, tak som si kupila Hennu na vlasy, ktora by mala liecit a regenerovat ich, kupila som si odtien tizianu...vlasy mi chytili do oranzova..mozem si hned na to kupit sampon alebo farbu na vlasy a prefarbit ich nech nie som rysava? prosim napiste mi, surne to potrebujem!

zijzdravo

Ak máte problém s padaním vlasov, príčina môže byť rôzna. Mám v ponuke šampón(225,-Sk) a kondicioner(225,-SK), ktorý pomohol mnohým.Ak máte záujem, tu je môj kontakt: 0908 980 414

kixina

Sandra...no aj ja som mala nieco podobene...ako prislo, tak odislo. Ale mama mala raz taky krem, tusim sa to volalo Jenamazol...chod na tejto stranke do produktov zadaj to tam. Dozvies sa viac...vraj to ma protizapalovy ucinok...pa :))))

sandra16

Ahojte prosím vas pomozte mi. Cjcem sa opytat minule som sa holila a v tom okoli mi narastol taky maly vredik alebo co to je z vnutra takze na vonok to nie je vidno, je to taka gulicka, nezvacsuje sa , ale ani nezmensuje, strasne sa hanbim lebo je to v okoli pisuly a nechcem ist na chirurgiu... nemate s tym skusenosti, co nato?je to len nejaky zapal???? mam to cca 1 mesiac. dik.

diata

ja akurat rozmyslam,ze si nafarbim vlasy hennou na risavo,je to super,kazdy odtien tam tak chyta,nech pisu cokolvek.mozes si dat aj hned sampon,neviem sice ci ti na to chyti.ci sa rychlo nevyzmyva.uvidis.