MYSLITE ZE JE TO NORMALNE KED MAM 18 ROKOV A MUSIM BYT DOMA O 10-TEJ VECER?????? JA UZ FAKT NEMOZEM TAKTO ZIT....CITIM SA HROZNE!!!!!!!!! RODICOV MAM DOBRYCH, ALE V TOMTO SU PRISNI A PRITOM NIC ZLE NEROBIM !!! RAZ ZA CAS SI CHCEM NIEKDE S KAMOSMI VYRAZIT A TO MUSIM BYT DOMA O 10TEJ !! JE MI Z TOHO ZLE !!! :-(((( PROSIIM NAPISTE SVOJ NAZOR.
18 ROKOV
ja neviem vobec co mam robit, ako ich presvedcit ze uz nie som male decko ktore musi byt pod dozorom :-(((
aky maju dovod? ten, ze aby sa mi nic nestalo a podobne blbosti..jak sa mi moze nieco stat ked nas je vyse?? ja nechapem :-( ako keby som isla von sama :-(( jaaj ja ich uz nemozem pocuvat :-(((
Niekedy zabera, ked to zacnes po trosilinkach pretahovat. Ja som to tiez tak robila a po takom polroku "peclivej" prace:)) uz zacali byt pozvolnejsi a rezignovanejsi.Skus to robit tak, ze prides parkrat neskor o 15 minut. Ale nie hned za sebou. Tak to striedaj.Obcas prespi u nejakej kamosky,aby si zvykli na pocit,ze nie si doma v noci. Toto rob nejaku dobu a potom to skus predlzit na meskanie pol hodinu.Ako moze sa stat, ze dostanes zaracha. Mozes sa s nimi kludne aj pohadat a nakricat na nich, ze sa citis obmedzovana a urazit sa na nich. Normalne s nimi nehovor aj dva tri dni. bude ich to urcite skriet. Inak ked sa tak boja, tak by ta mohol niekto odprevadzat vecer domov.
vies ako sa citim?? jak vo vazeni :-(((( sak to neni uz normalne :-((( ja neviem co mam robit????!!!!! ach jaaaaj
no mne sa to zda trohcu pritiahnute za vlasy, ked mas 18 a byt iba do 22 vonku.... ja som mohla byt dokedy som chcela.....