Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

18 ROKOV

Príspevok v téme: 18 ROKOV
smutna-18

MYSLITE ZE JE TO NORMALNE KED MAM 18 ROKOV A MUSIM BYT DOMA O 10-TEJ VECER?????? JA UZ FAKT NEMOZEM TAKTO ZIT....CITIM SA HROZNE!!!!!!!!! RODICOV MAM DOBRYCH, ALE V TOMTO SU PRISNI A PRITOM NIC ZLE NEROBIM !!! RAZ ZA CAS SI CHCEM NIEKDE S KAMOSMI VYRAZIT A TO MUSIM BYT DOMA O 10TEJ !! JE MI Z TOHO ZLE !!! :-(((( PROSIIM NAPISTE SVOJ NAZOR.

ja_ona

moja to mas teda odst zle ja som prisla domov o 4 rano a nik nevedel kedy som prisla..... niekedy ma este aj rodicia vyhanaju aby som isla vonku ze preco som doma......mas to tazke podla mna to neni normalne.nemas uz 5 rokov aby si mala vychadzky ....

smutna-18

aky maju dovod? ten, ze aby sa mi nic nestalo a podobne blbosti..jak sa mi moze nieco stat ked nas je vyse?? ja nechapem :-( ako keby som isla von sama :-(( jaaj ja ich uz nemozem pocuvat :-(((

orgi

Niekedy zabera, ked to zacnes po trosilinkach pretahovat. Ja som to tiez tak robila a po takom polroku "peclivej" prace:)) uz zacali byt pozvolnejsi a rezignovanejsi.Skus to robit tak, ze prides parkrat neskor o 15 minut. Ale nie hned za sebou. Tak to striedaj.Obcas prespi u nejakej kamosky,aby si zvykli na pocit,ze nie si doma v noci. Toto rob nejaku dobu a potom to skus predlzit na meskanie pol hodinu.Ako moze sa stat, ze dostanes zaracha. Mozes sa s nimi kludne aj pohadat a nakricat na nich, ze sa citis obmedzovana a urazit sa na nich. Normalne s nimi nehovor aj dva tri dni. bude ich to urcite skriet. Inak ked sa tak boja, tak by ta mohol niekto odprevadzat vecer domov.

smutna-18

vies ako sa citim?? jak vo vazeni :-(((( sak to neni uz normalne :-((( ja neviem co mam robit????!!!!! ach jaaaaj

leerka

no mne sa to zda trohcu pritiahnute za vlasy, ked mas 18 a byt iba do 22 vonku.... ja som mohla byt dokedy som chcela.....