ako na rychlo mastiace sa vlasy...?

Príspevok v téme: ako na rychlo mastiace sa vlasy...?
babmulka

ahojte ludia, chcela by som sa vas spytat, ako zijete s rychlo mastiacimi sa vlasmi. ja mam 20 rokov, po puberte, hormony by mali byt ustalene a nevies si poradit s mojimi vlasmi. musim si ich umyvat denno-denne aby som mohla vyjst medzi ludi. inak sa citim nepohodlne a neustale myslim na to, ako otrasne vyzeram. nepomozem si.. vyskusala som nespocetne mnozstvo samponov na tento typ vlasov, no podla mojich skusenosti pokozku hlavy len vysusuju a tym sa mi vlasy masnia viac.. snazim sa hlavu nechytat a cesat co najmenej, kondicionery si davam len ku koncekom.. uz naozaj neviem ako si mam snimi poradit.. asi nie som jedina ktora ma tento problem, bola by osm vdacna ak by sme si poradili navzajom a pomohli tym viacerym.. dakujem

Kovalickova

Katka 6654632 ja mám presne ten istý problém a súhlasím, že sa ozaj treba uprieť na prírodu a jej účinné byliny ... ja teraz skúšam kondicionér s aktívnym uhlím zo zdravého nákupu a mám pocit, že sa mastia citeľne menej

Katka 6654632

ahojte baby,

ja mám tiež problém s rýchlo sa mastiacimi sa vlasmi. Momentálne ich mám dlhé a čím dlhšie ich mám, tým rýchlejšie sa mastia. Zistila som, že nejlepší šampón je asi ten úplne najobyčajnejší. Kúpte si obyčajný žihľavový šampón. Vlasy sú z neho pevnejšie. Ak chcete staviť na kvalitu, odporúčam žihľavový šampón od značky Yves Rocher. Je to priesvitný šampón a úžasne vonia. Nie ako bežné šampóny ktorých farba nemá s prirodzenosťou nič spoločné. Použiť toľko koľko je potrebné a čo najviac napeniť, výsledok je super :)

Klaudy912

Baby, určite vyskúšajte obyčajný žihľavový šampón, ja konkrétne používam dixi. Po umytí môžete použiť aj kondicionér ale dávajte si pozor. Iba na končeky!!!!+ zinok značky medpharma 15mg. 3x denne. Stojí cca 2,50€ v lekárni.(vyskúšala som aj inej značky ale iba medpharma pomohla) Tiež som mala problém, a musela som si umývať vlasy každý deň. Vyskúšala som už naozaj všetko a iba toto mi pomohlo :) Teraz si umývam vlasy 1x do týždňa a narástli mi o dosť značnú dĺžku. Hneď nezbadáte zlepšenie. Ale po cca 2 týždňoch určite áno :) Vyskúšajte ;) Pekný deň prajem ;)

sifindifi

Mastné vlasy....poznám tento problém i ja...som ešte v puberte,každý deň si umývam vlasy..šampony proti mastnote nejak nepomahajú,skúšam už hoci čo, domáce recepty som ešte neskúšala, snažím sa vlasy si neumývať každý deň no na druhý deň sú už mastné a necítim sa s nimi veľmi príjemne,strašne mi to prekáža a už mám aj problém neumyť si ich aspoň jeden deň, som na tom takmer závislá:/

gevenducha

Určite si na mastné vlasy nedávaj žiadny olej, budú ešte mastnejšie. Čo sa týka tipov so žltkom, kvasnicami a pod.je to tiež také všelijaké hlavne keď ti takýto maglajz uschne na hlave a ledva to vypláchneš. Okrem toho platí, čím viac vlasy umývaš, tým viac sa mastia. Mastné vlasy súvisia hlavne s hormonálnymi zmenami, stravou atď. a nemá to nič s pubertou.