Chcela by som sa opytat ako mam zareagovat ked mi chalan povie ze ma vnima viac ako len dobru kamaratku ? Co mu mam v tej chyvli povedat ? PROSIM :(
ZÚFALSTVO__POMOŽTE__PROSÍM
chlapec ta chce,len nevie ako na to.tak mu v tom trochu pomoz,ale pomalicky,nech sa neurazi
chalani su fakt divni je to proste ina rasa alebo ako to mam nazvať.Hlavne že oni hovoria že my baby nevieme čo chceme no nech sa pozru na seba.Mal by si uvedomiť či chce priatelku alebo len kamaratku na pokec.A ked ta bude ešte chvilu štvať tak mu to rovno vylep medzi oči.No nie?
jajka001: ako kto :) možno sa tak chová lebo viac myslí na to čo si myslia iní ako naša zúfalá... :) to vekom prejde
no vidis, tak jej ako spravny chalan vysvetli, že v spolocnosti sa chova ako vo svorke vlkov a podstatne je ako sa chova ked je s nou :)
jajka001: :D chalani sú hrozní :)) skoro ako ja :)
ten rozdiel v spolocnosti a len osamote s tebou to je bezna vec u chalanov
jajka001 ....ja ho maaam veeeeeeeeelmi rada,len jeho spravanie zalezi este aj od toho ci je s kamaratmi alebo nie.Ja sa spravam stale rovnako mne je absolutne jedno ci je s kamaratmi alebo sam alebo ci su v pritomnosti moje kamosky.Ale on ked je s kamosmi a nieco potrebuje bavi sa somnou len koli tomu ze nieco chce.Ked sme sami rozpravame sa normalne je vtipny,mily,uprimny,zlatucky ...
MARV ,.....vyskusam to stym filmom a uvidim aka bude reakcia