Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

domace rasta copiky

Príspevok v téme: domace rasta copiky
kolačik

ahojte chcem sa vas spytat kto tu vie robit tie rasta copiky ze ako sa to vlastne original ukončuje,??lebo sa mi zda ze tam nedavaju gumicku ale neveim co? poradte dakto kto viete ako sa to zakoncit moze okrem gumičky aby to bolo pekne?? lebo idem robit kamoske take a chcem vedet ze cim inym ako gumičkou sa to da ukoncit ? dakujem za rady.

Dominika29

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či niekdo nevie kdo by robil tie zapletame vrkoče po celej hlave s kanekalonom v okolo Prievidza? Ďakujem za odpoveď

PredajKanek

Ponúkame kanekalon na rasta copíky a pseudo dready, gumičky na pseudo dready, zakončovanie copíkov a fixáciu pri vytváraní najrôznejších účesov. V ponuke máme aj háčik na opravu klasických dreadov.

www.predajkanekalonu.sk

sim

daju sa rasta copiky urobit aj bez chemlonu alebo kanekalonu?? a ak ano ako sa take copiky ukoncuje?? prosím odpiste

pedropelliny

Ahoj chcem sa ťa spýtať či mi vieš poradiť nejakú stránku alebo video ako sa robia tie rasta copíky s kanekalonu a kolko kanekalonu treba keby som chcel po plecia lebo priatelka mi to chce vyskúšať spraviť len nevie ako sa nadpája ten kanekalón čo k tomu všetko treba ?

Kikisko

Ahojte:)
Som z okolia Trencin a robim rasta copiky, dredy, pseudo dredy, francuzske copiky (cornrows).
Robim ich lacno a podla dohody:)
Poslem aj fotky:)...
Ak mate zaujem ozvyte sa na moju e-mailovu adresu:)
Xtina30@azet.sk

linchi

ahojtee nevie mi niekto povedat ci je lepsie mat rasta copiki s chemlonu aleo skanekalonu zatialsom mla iba s chemlonu ???:D::D inak ukoncit sa to da v pohodke zapalovacom a potom to zasulas medzi prstamy :D:D::D