mam otázku možno je to zbytočné ale beriem anikoncepciu pravidelne,nevynechala som ale teraz počas 7 dnovej pauzi som mala menštruaciu len 3 dni aj to také slabé..kebyže som nahodou v tom kramy by zmyzli hned alebo by sa postupne vytracali?prosím poradte..dakujem
prosím poradtde - antikoncepcia
martin302..mas pravdu..ja viem o com pises..zmeny nalad,nechutenstvo na sex a ineee..zmeny hmotnosti..ja som to brala 2r.,ale teraz,ked sme mali zlu skusenost s kondomom,tak nevieme,co robit..zase tabletky,ale ja uz nechcem..
kolko stoji.......
ahoj slnečnica a prečo by si nemala mať deti?ja som sa informovala na začiatku u mojej gynekologičky a ta mi povedala že to nemá zlý vplyv v buducnosti ak by som chcela mať babetko...
dakujem vam za nazor..ja ju beriem 6 mesiacov..je to také že sa mi striedaju slabé a normálne teraz boli tie slabé(extra slabé)tak ma to trošku vyviedl z miery...diky upokojili ste ma
antikoncepcia ti môže menštruáciu zoslabiť, dokonca skoro zastaviť
zmenu menstruacie sposobila antikoncepcia....zalezi vsak na tom ako dlho antikoncepciu beries....ak si nemala ine problemy tak ziada panika, v opacnom pripade navstiv svojho gynekologa