Natrhnute znamienko

tak to je

ano, naozaj najlepsie urobi, ked pojde za lekarom.
mnohi ludia to nechaju tak, ved o nic nejde, vsetko vyzera tak, ze je vsetko ok, ze sa to bezproblemovo hoji, ale pravda moze byt uplne ina.
skus si tu na zdravi pohladat jednu temu s tymto istym problemom. pamatam si na nu, islo o to, ze nejaky chalan sa pytal co ma robit, ze si nechtiac rozrezal znamienko. najdes v tej teme velmi vela konkretnych pripadov, kedy ludia pisali ako to niektori zanedbali a ake hrozne pokracovanie to malo.
samozrejme, ze nie vzdy to musi mat ten najhorsi koniec, ale preco sa radsej neuisti, ze je vsetko ok? urcite sa aj on bude citi pokojnejsie, ked zisti, ze vsetko je tak ako ma byt.
naozaj - radsej nic nezanedbat ako neskor si vycitat, preco som to vtedy neriesil/a.

marisssa

ved ja by som to riesila tak isto-okamzite ist k lekarovi! tak dufam,ze mu nejako prehovorim do duse..viem,ze vcera,ked sa to stalo,nebolo mu vsetko jedno..z takeho maleho znamienka,kolko krvi! a ma ist za obvodnym najprv a potom ten ho posle k odbornikovi??

maja2252

marisssa: Pomýlila som sa myslela som priateľ a nie ty,ale veď to je jedno,išlo len o radu.Ale vieš každý si je strojcom svojho šťastia.Je to jeho rozhodnutie čo spraví,v prvom rade musí jemu záležať na jeho zdraví.Ja som iba poradila,čo by som spravila ja.

vecernica

OKAMZITE VYBRAt,,toi chcete mat vsetci melanom? VEd tak prave vznika melanom,,rakovina.Poznam pripad co v july na slnku ,,sa mu aktivovalo znamienko a na vianoce ten clovek bol mrtvy..tak bez diskusie vybrat.

marisssa

tak to je-- ano , mas pravdu,pocula som uz kadeco na tuto temu, preto ani neviem, co teraz robit.ze krv mu uz netecie.ma to zacervenane..ale skusim ho prehovorit ist k dr.. a nie len kvoli tomu, aspon nech sa da komplet vysetrit....

tak to je

nech s tym urcite zajde za lekarom.
vsade sa dozvies, ze akonahle si nieco spravis so znamienkom, treba ist k lekarovi. ten to vysetri a sam povie co je najlepsie, ci ho treba vybrat.
na pohlad sa moze zdat, ze je to ok, ale v skutocnosti to tak vobec nemusi byt.
naozaj s tym nie su zarty, tak radsej tomu predist ako neskor lutovat.

hajaja

radsej k lekarovi.raz je to narusene,aj tak by bolo lepsie dat ho odstranit,myslim ze ked uz je "nacate"treba odstranit,neskor mozu vzniknut komplikacie.moja sestra je ucitelka v MS a nechtiac jej znamienko asi 4roky dozadu na krku nacalo nechtom dieta,znamienko jej odstranili,vysledky z histologie dopadli dobre.

[zruseny12]

nie, nie som...ale striham uz od 15rokov...zacala som u seba potom som ostrihala sestru...a ked vydeli vysledky ostatni,tak zacali ku mne chodit sa strihat,lebo neboli spokojni s kadernickou...vela ludi mi preslo rukami...od kamaratov,cez male deti,sestricky v nemocnici,majstra v skole...kto sa dozvedel,ze striham a prisiel za mnou toho som ostrihala...
a velmi ma to bavilo,ked prisiel taky neupraveny clovek a ja som ho dala do poriadku,nieco podobne ako teraz vyzazisti robia...tak ja som takto davala niekedy ludom vlasy do poriadku...ako komu slusi...

maja2252

marisssa:So znamienkom,ktoré sa podarí nejakým spôsobom načať a ešte keď potom krváca nie sú žarty.Nemusí sa stať hneď niečo,ale aj po 1,2 a viac rokoch sa môže vyvinúť rakovina.V iem o čom hovorím.Chceš prijať dobrú radu.Daj si to znamienko vybrať na chirurgii.Pošlu to na histolgiu a budeš vedieť na čom si.A do budúcnosti sa nemusíš ničoho obávať,či sa s tým niečo stane.