Natrhnute znamienko

Kamo5579

Dobrw den chcem sa spytat strhol som si asi znamienko na tváry môže s teho niečo byt ..mam zajst k lekarovy?Dakujem

Vanessa123

Ahojte na pesti som si asi oškrela znamienko
no neviem či to bolo znamienko zostala potom
Taka dierka stalo sa to včera večer myslíte že to
Je znamienko?

Windfire

Ja som si znamienko natrhol aspoň 10x a stále som v pohode. Možno som mal len štastie. Kto vie ? Tým vás nechcem odradiť od lekára ale podla mňa to nieje až také vážne.

patko21

prosim vas hrab basketball.a na prste na nohe mam znamienko /asi je to znamienko)ale je to mala hneda bodka asi mi polovica odpadla ale nekrvacalo mi to mam stym zajst ku doktorovi ? Dakujem. :)

Famous45

To ze zo znamienka mozes dostat rakovinu je absolutna blbost ktoru vymyslely stare babky aby nas mohli strasit podobnu tomu ! Nejedz zelene jablka mozes mat zltacku" Ja som mal so znamienkom problemy chcel som si ho dat odstranit ale lekari mi to nechceli spravit tak som si to spravil doma a uplne v pohode uz je to 5 rokov a je tam len mala jazvycka

SimonaK

Ak si ste z BA, choďte za MUDr. Novákom do Karlovej vsi Líščie údolie. Keďže je znamienko poškodené, priatelovi hrozí zvýšené ryziko rakoviny. Doktor Novák ho vyberie, ak sa mu nebude pozdávať pošle ho na histológiu, či nie je náhodov zhubné čiže malígne, ak bude včasná liečba zahráni Priateľovi život. Treba ho odstrániť z čisto preventívneho hladiska, netreba čakať, kým začne meniť farbu, tvar, zvečšovať sa. Ak je už raz zaškrabnuté znamená to že je na exponovanom mieste a treba ho vybrať. Dr. Novák to robí bezbolestne. Je v porovnaní s konkurenciou lacný, preto k nemu chodia ľudia so širokého okolia. Chodia tadial elelektričky ďalej do Dúbravky.

Simonka

eni

ahojte tak ja som už bola u tej kožnej a povedala som jej o tom znamienku,pozrela sa mi to a povedala že je to v poriadku vraj ked sa mi to pekne zahojilo tak s tým netreba nič robiť.že keby to bolo ničo horšie tak by sa to ani nezahojilo. Tak neivem stačí také skonšatovanie po prezretí toho znamienka nerobí sa aj iné vyšetrenie?

tak to je

eni, nechcela som nikoho vystrasit, ja som tym len chcela povedat, ze s takymito vecami sa netreba zahravat a je lepsie s tym ist k lekarovi ako si mysliet, ze vsetko je ok.
ja som uz pisala, ze mnohokrat sa to zahoji a myslime si, ze vsetko je tak ako ma byt, ale nemusi to tak byt. neplati to vzdy, samozrejme, ze nie, ale aj take pripady su.
preto budme radsej opatrni a ked uz sa nieco taketo stane je najlepsie zajst za lekarom, ktory ho presetri a povie ci je naozaj vsetko ok a sam najlspe urci postup. takze aj ty to pre istotu spomen svojej koznej.
a k tej teme, ktoru som spominala, tato to je: www.zdravie.sk - precitajte si tie prispevky, niektore su na zaplakanie.

eni

bože ľudia nestrašte.Ja som si tiež minule zaškrabla do znamienka pod čo mám pod okom,bolo také vypuklé,aj mi z toho tiekla krv,ale samé sa mi to znova zahojilo,tak som nepovažovala za potrebné riešiť to u lekára.Teraz ho mám menšie ako predtým ale je tam normálne a zahojené.Naozaj to treba riešiť lekárom?Chodím často kožnej kôli pleti tak jej to asi teda radšej nabudúce poviem.Tak ste ma vystrašili!

Najčítanejšie články