Ahojte potrebujem radu, lebo stresujem. Beriem Diane 35 už 4 roky, vždy sa mi stávalo, že som menštruáciu dostala v stredu, dnes je štvrtok a pritom nič. Pritom pred 2 týždnami mal priateľ podozrenie,či náhodou nemôžem byť v tom, pretože mi bolo viackrát zle, som vracala a ked som vypila kolu bolo mi celú noc zle. Ja však tabletky beriem pravidelne, patria medzi najsilnejšie a preto sa mi zdá byť absurdné aby po 4 rokoch zlyhali. Bol už niekto v podobnej situácii?
Beriem antikoncepciu už 4 rok, bojím sa že zlyhala, krámy so
no ja neviem...moja kamoška tiež brala hak pravidelne a teraz bola na vyšetrení a doktorka jej povedala, že je v tom...takže...
ano, vo februári to bude 4 roky, ale povedala mi, že nabudúce mi už predpíše inú, lebože sa neodporúca tak dlho brať
Ahoj zuzka16, nestresuj, je to normalne, aj mne sa stava, ze mi kramy meskaju o jeden dva dni, bolo uz aj o tri....a mam jednu otazku, fakt beries diane35, uz 4 roky? lebo ja som ju brala nieco pod dva roky a doktorka mi ju vysadila, vraj sa nemoze dlhsie uzivat, lebo ze tato nie je na dlhodobe uzivanie, len na odstranenie niektorych problemov...
podla mna je to normalne, stava sa ze niekedy pride menstruacia o jeden alebo dva dni neskor, netreba stresovat..ja beriem HAK uz 3 roky a tiez som raz dostala menstruaciu o jeden den neskor ako obvykle..