Niekedy mavam zvlastne predstavy az dostavam strach. Napr. ked som pozeral na mesiac prislo na um,co by sa stalo keby na zem padol velky kus hviezdy alebo ulomok z nejakej komety? Keby padol blizko.. Alebo,ze idem autom rychlo a stane sa nehoda ,vazna... A este co by som robil keby uniesli mojho syna alebo nedaj Boze sa mu nieco stane... Je to len bujna fantazia? Co to je? Pytam sa len preto lebo nad tym niekedy uvazujem a pocitujem aj strach... Za odpovede dakujem
Fantazia?
RNG, a ake su tie doplnky stravy? Ja mavam tiez depresie a niekde tu na fore som sa docitala, ze pomahaju aj Omega mastne kyseliny. je to pravda?
A este .. ten strach nie je taky,ze jajajaj ale len taky ,ze na.. tolko by som vyhral
Ale ja som uplne kludny.. nemam depresiu,tetaniu ani panicku chorobu. Mna nevie rozhadzat ani moj nadriadeni. Mne len obcas pride na um taka sprostost a ked nad tym trochu viac uvazujem tak dostanem aj strach. Potom nad tym uz radsej neuvazujem a vsetko prejde. Ja som chcel vediet ,ze ci je normalne aby prisla taka predstava na um cloveka.
k roznym psychologickym problemom vyrazne prispievaju rozne nedostatky neurotransmiterov v mozgu, viacere z nich sa daju doplnit a clovek sa lepsie citi.
Pozrite ne ine temy(depresie, tetania, panicke poruchy...)
moja mama cely zivot zije v takychto negativnych obavach a uz je z toho dobre hrabe :-(( moj manzel ju vola satanistka, ze len na zle veci mysli
To sa stava aj mne. Tiez si stale predstavujem same katastroficke scenare, prirodne katastrofy, nehody a podobne. Ale podla mna to je nejaky dosledok stresu alebo co.