Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo s hysterkou

Príspevok v téme: čo s hysterkou
zúfalý

ahojte. Chodí niekto z Vás s hysterkou alebo s ženou, ktorej nálada je veľmi vrtkavá? Neviem, čo z toho je presne tá moja, či hysterka, alebo len náladová, keď je všetko super, vytiahne niečo z minulosti, čo už je dávno vyriešené alebo sa chytí vety a vysvetlí si ju po svojom a oheň je na streche. Sme spolu pár rokov, nežijeme spolu, ona chce vraj so mnou tráviť viac času, no ja mám prácu aj školu a nemám toľko času ako ona, ale to neznamená, že s ňou nechcem byť. To sú najčastejšie hádky v poslednom čase. Myslím, že sa naozaj ľúbime, keď sme už toľko toho prešli, ale ja už z toho upadám normálne do neakých stavov, že ma hrozne rozbolí hlava, ale nenormálne, lebo už nemám nervy na to počúvať to stále dookola. A vysvetliť si to nedá. Vraj ak sa aj mýli, tak ju to proste nezaujíma.

korag

...zivot s hysterkou...nikdy viac...ked hysterka, tak jedine restika v ba...:-) treba si uvedomit, ze sa nezmeni...to sa da sice ciastocne, ale nie uplne...treba si zvazit, ci ti bude vyhovovat taka domacnost...ja co mam terajsiu priatelku si neviem vynachvalit...nic neriesime krikom, ale rozhovorom, pri ktorom sme v objati...a da sa...je v pohode a niekedy musi ona krotit mna...a naozaj staci, ako pisala certica, ze ma pohladi, usmeje sa...a aj ked by som sa chcel paprcit, musim sa usmiat na tom, aky som "zlaty a smiesny, ked sa smejem :-)" v zivote by som uz hysterku nechcel...a hlavne, ked sa ona sama nechce zmenit...neodporucam...malo co sa zlepsi...skor zhorsi...a radsej sa raz zlaknut-rozist sa, ako sa cely zivot bat-trapit. ..to je moj skromny nazor...a skusenost.

certica1

no pozri,ja tiez chodim uz rok s hysterkou,ale az na to,ze je to pasvel,a ma 193cm.mam hysterku chlapa,kazde 2 dni ma vytoci ako ziarovku a JA SOM BYVALA UPLNY KLIDAS kym sme sa nedali dokopy,ale nas vztah nas totalne bavi a uz sme si zvykli,ze kedze mame obaja vysoke ego,tak ze nas vztah bude trosku'italsky'.potom sa to stale uzasne vyriesi v posteli.takze hlavu hore.ked na teba zacne kricat,vypocuj ju,neprerusuj ju,a potom povedz ze aj tak ju mas rad.uvidis,otvori pusu dokoran a zabudne co vlastne chcela. a ked vies,ze mas pravdu ty,nacni to v case,ked nebude nastvana a preber to diplomaticky bez emocii.na mojho to furt funguje.pac

ananke

ahoj, no ja to vidim na mojich rodicoch - mama je strasna hysterka a hadava a tiez sa snazi vsetko vyriesit a otca z toho uz ide niekedy porazit...a to su manzelia uz vyse tridsat rokov. skus sa odosobnit od toho ako si velmi zalubeny a objektivne si skus predstavit, ze s takouto hysterkou mas prezit zivot...

wcielkam

a nemoze to byt hormonmy? ja mam vzdy brutal naladu pred svojimi dnami, ale potom sa to nejak znormalni. bere HAK?

zúfalý

jediné čo mi vadí, keď sme von, tak je to, že ak sa jej nevenujem chvíľu, tak si proste tú pozornosť vypíta, a často krát totálnou blbosťou, ktorú ja síce vezmem s rezervou, no ostatným to môže a myslím aj v niektorých prípadoch prekážalo, asi tak.

zúfalý

väčšina jej kamošiek trávi večer s frajermi, a niektoré majú už rodiny. A s tým trávením času, tak ten trávime s mojou partiou z "mládi", ktorá sa už tiež rozpadá pomaly a isto. Ja by som jej určite nezakazoval ísť von s kamoškami, joooj, nech len ide, a ja by som si šiel do krčmy na pivko. I keď mne nevadi vôbec, keď je so mnou von, ja som rád, v partii sú aj baby, a ja mám večer, pri ktorom si dokažem oddychnuť, lebo je tam ona, kamoši a pivko. To je pre mňa naj relax.

jaja

A ona nema kamaratky???
Naplanuj si vecer aj bez nej. Ale povedz jej to v dostatocnom predstihu. Vidis, dohodni sa s kamosmi na vikend a ju nechaj ist kam chce. Ak nepojde, jej problem, ona bude sediet doma.
My napriklad chodime von zvlast. Bolo by divne sediet s nimi pri pive, hrat karty a robit podobne "muzske" cinnosti.
Mam pocit, ako keby ona urcovala co a ako bude.

zúfalý

jaja, nedám Ti na ňu kontakt, aby ste si pokecali, a možno by to prešlo aj ju. :-) A tiež si myslím, že je to veľkým množstvom voľného času, a tým, že ja ho toľko nemám, akurát, že ja som už s kamarátmi málo, a keď aj áno, tak s partiou a s ňou. Aaaaaaaaaaa, už ma z toho ide piiiiiiiiip.