takze chystame sa mat s priatelom sex hned po 2 dni skonceni menstruacie a chceme pouzit durex alebo pepino ? myslie ze to staci alebo mozem otehotniet ?
je kondom spolahlivy?
2 dni po menzese by si mala byť ešte neplodná, ale 100% sa na to spliehať nedá..
Roztrhnúť sa môže veľmi ľahko. Stalo sa mi to už 2x. Zakaždým sme to zistili až vtedy, keď... Verte, že to bol ten najdlhší mesiac aký som zažila
sombrero, by som netusila, ze takej blbosti este naozaj niekto aj veri...
ak sa nasadia dva alebo viacero kondomov na seba, tak sa tym bezpecnost praveze znizuje, pretoze sa mozu takto lahsie zosmyknut, takze jeden spravne nasadit neposkodit a vsetko je bezpecne
Urcite to staci. Len nech dava pozor a dobre si ho nasadi. Pocas styku moze sem tam kontrolovat ci sa nahodou nezvlieka. A nasadit si dva naraz je najvacsia hovadina aku som kedy pocul. Je dokazane ze dva kondomy nasadene na sebe prasknu skor ako jeden. Po ejakulacii hned vytiahnut a necakat.
Vsetky su spolahlive . ked si ich priatel da pat na seba tak to bude dokonala ochrana a navyse predlzi suloz (nic nebude citit)
ako sa preboha moze kondom pretrhnut?? komu sa to uz stalo? /ako je to mozne? /
dolezite je aby sa nepretrhol aj ked to bude hocijaka znacka, s kondomom sa totiz neda otehotniet ak samozrejme nepraskne