Žiarlivosť - sexuálne hrátky

Príspevok v téme: Žiarlivosť - sexuálne hrátky
lea

Včera som bola s priateľom u nás. Som dosť žiarlivý typ, pretože ho veľmi milujemj. Ale viem sa ovládať. Nemala som rada, keď chodil s kamarátmi na kupko, na disku, pravdaže ja som nešla, lebo mi povedal, že sa vždy tak vyzývavo oblečiem, že ma tam oblietajú iní chalani.Trošku je to nelogické, ale v pohode. V mobile som mu našla sexuálne hrátky - video, obrázky, dosť ma to vytočilo. Nechápem načo sú mu tam, keď má mňa? Čo si o tom myslíte. Majú aj vaši priatelia takéto nechutnosti v mobile.

:d

a preco sa mu hrabes v mobile ... ja sa v pritelovom telefone nehrabe ... naco ... a nema tam ziadne nahe zenske mozno preto lebo ma absolutne nezaujima co ma v telefone ... viem ze ma lubi ze ma nasu foto na pozadi ... mozno ta tvoj priatel len chce podpichnut pretoze si ziarliva;)

mimka

ahoky. môj priateľ tam také potvory nemá. my sme si to jasne vydiskutovali a ked sme dlšie od seba čo i len jeden d´ň, tak mu sama pošlem nejakú šteklivú fotku. takže sme spokojní obaja, má nahú ženskú a ja som rada, že som tam ja. a zasa naopak, ja mám jeho v mobile :-))

cwrbka

a viete si predstavit, co by robili oni, keby sme mali na tapete brada pitta/ johnyho deppa a podobne? :DDDD hahaaa

sklamana

aj moj to mal v mobile a dost ma to stvalo...a kolko ,,nahatych modeliek,, ma v pc tak to ani nehovorim...no samozrejme to ma od kamaratov ( zenacov:) )...vsetci su rovnaki...

lenda

Hovorim, ma to tam vacsina muzov:) A poznam takych ktorym sa to krasne vynima na tapete. Ked to tam ani tvoj nema tak si gratuluj:) A kasli na to, vazne to nestoji za to aby si sa preto trapila:) Krasny den:)))

lea

Aspoň vidím, že nemám jediná takého priateľa, ktorý to tam majú. Tak zas musím uznať, že na tapete to nemá.

lenda

Na porovnavanie to tam urcite nema. To su chlapi, stahuju si somariny a potom si to medzi sebou pozeraju a vymienaju. Kasli na to, radsej sa mu na to ani nepozeraj a nebude ta to stresovat. Ja som mojmu raz povedala, ze nech si to vymaze. Vymazal ale o nejaku dobu tam zase mal nieco podobne. Ale uz to neriesim, ako tapetu ma zasadne mna alebo nejake auto...ale holky si tam nedava a je klud:)