kedy uz otehotniem?

Príspevok v téme: kedy uz otehotniem?
lala

Uz 5-ty mesiac skusame z manzelom o babatko. A stale nic. Teraz je 10dni po ovlulacii a zacinam mat strach z dalsej menstruacie. Nemyslim si, ze som tehotna. OPAT. Ako, co robim zle? Mam vsetky mozne info o tom, kedy sa snazit, teplota a cervical fluid, ovladam vsetko, ale stale nic. Kolko je normalne skusat, kym sa to podari?

liza

ahoj.s manzelom sa milujte tak kazde 4dni hlavne nie kazdy den lebo klesa tym pocet spermii.a psychika-nesustreduj sa na to ze robite dieta.chodte niekam na zabavu,zatancujte si dajte si poharik cerveneho vinka a milujte sa ,skus sexi oblecenie-proste nieco nove a neber to ako akt plodenia:)a ver ze dietatko potom pride.a hlavne-ono samo si vybera kedy pride:))))viem ze sa vam to podari!pa

malinka231

Nic si s toho nerob podari sa to mi s partnerom to uz skusame vise 2rokov a stale nic myslim ze to je viac na nervi nesmies si to tak pripustat.

slnecnica

drzim palce, netreba na to tak upenlivo mysliet. aj ja mam kamosku a tiez nemoze otehotniet, tiez sa tym stale zaobera,stresuje...to chce len pokoj a babo pride.

zuzka*

Ahoj lala!Myslim, zeby si mala prestat nato tak velmi mysliet a urcite by si mala zajst ku gynekologovi, aby ti urobil vysetrenie.Ja mam napr. maternicu otocenu dozadu, takze otehotnenie je v mojom pripade tazsie, mam kamosku, ktora ma podobny problem a babatko sa im podarilo skoro az po 3 rokoch.Je to individualne, ale urcite by si mala zajst k lekarovi aspon pre dobre rady.drzim prsty a sa vam to podarilo.

angi

Ahoj lala!Z toho si nic nerob,tak sme dve!ja chodim aj z manzelom po vysetreniach a stale nic!Obcas mam zvyseny hormon "PROLAKTIN"ak ti neco hovori.uz len zvysenim tohto hormonu neotehotnies!podrob sa aj ty takymto vysetreniam a uvidis ako si natom1ja mam tiez stresy pred kazdym menzesom a viem aj to,ze cim nato viac myslim tym mam mensiu sancu.Prave znova je ta chvila,na ktoru som si povedala,ze nechcem nato mysliet.Ale v podvedomi??je to stale,neviem sa nic ine sustredit.Ako mysliet na nieco co ma v tom momente nezaujima?:-(

......

snazis sa az prilis, uz teraz sa obavaz dalsieho zlyhania. Trosku sa uvolni. Pokial mas obavy zajdi za lekarom, aj ked lekari hovoria o neplodnosti az po 1 roku pravidelneho sexu a to nemyslim raz do mesiaca. Takze skosat, skusat, ale nebrat to ako pracu, uzite si to a chvilu nemysli na plodne a neplodne dni

sunnysweetie33

otehotnies vtedy,ked to budes najmenej ocakavat..len na to stale pri sexe nemysli..lebo si v strese a babetko nechce vzniknut v stresovanej mamicke..chce prist ako darcek a nie tak,ze teraz chceme,tak teraz aj otehotniem.nie..male chce byt pre vas prekvapenie,tak to tak aj berte..ono vas raz urcite prekvapi..

orešanka

ahoj lala.
Bolo tu už viacero diskusií na podobnú tému a väčšinou sa ženy zhodli, že ak sa vám to do roka nepodarí je vhodné sa poradiť so svojím gynekológom. Ten ti môže zistiť presný termín ovulácie. Ale tak ako ti už písali ostatní, skús sa uvolniť. Viem aké to je, my s manželom sa tiež pokúšame o druhé dieťa ale zatiaľ len krátko. Mňa tie stavy chytajú pred menštruáciou. Držím palce.

lala

Ahojte,
2 roky? Ved ma porazi. Neviem ako nemam na to mysliet. TEda viem. Velmi sa nezamyslam, ale ked mam asi 6 dni do menzesu, tak vtedy ma to chyta a myslim na to stale. Snazim sa vela robit, aby mi mysel nemala cas lietat po dietati, ale aj tak. Tuzba je velka. Dakujem este raz za pomoc