ovisnute semeniky

lukas 458

Ahoj som chlapec a je mi len 14 a vonku je zima a cely den som mal na sebe nohavice ktoré mi boli úzke v tej oblasti Je to len tento den ale neviem.

trefulka

Milé dámy, viete že svojho milovaného vtáčika sami ohrozujute? Vaša chamajda je stále vlhká a teplá - raj pre pliesne. Nosíte tangáče, na nich pančucháče a na vrchu tesno-tesné texasky. Ideálne pre pliesne! Keď sa pán po styku poriadne nepoumýva a hneď nevyčúra, môže z vás nachytať plieseň. Tá sa môže dostať do jeho vnútorných genitálií a močových ciest. Najprv sa pán poteší, že sa mu zväšil vták, ale to je už len opuchlina. Ak to zanedbá, časom je penis mäkký ako vata, mešec ako handra, zväčší sa prostata, objavia sa bolesti v podbruší, niekedy aj problém s čúraním. Vtáčik ochabne. A vy ho ešte obviňujete z impotencie! Nuž tak!

trfulka

Milá Marissa. Vek nerozhoduje. Aj starí muži si udržujú plodnosť. Ak sa ten váš osobný "vták" vypne k výkonu len v čase vrcholných podnetov, tak dokedy asi? Najľahšia vec na svete je "vták". Toho zdvihne aj myšlienka!
Teraz baby ukazujú všetko čo sa len dá, aj nedá, a tak robia z mužov impotentov. Prebytky plodia nezáujem.
Na muža nepôsobí nič odpudivejšie než baba, ktorá sa mu otvorene ponúka. Muž je lovec. Zbraňou žien je cudnosť. Muž nechce mať úlovok ponúknutý na tanieri! Síce zoberie, ale to je aj koniec.
Nuž tak! Potom si to baby odplačú a na nadávajú na mužov. Vraj, svine!

trefulka

Fór k veci

Rozprávajú sa dve priateľky:
Prvá: "Včera som sa milovala s Ferom, a predstav si, on má studené gule"!

Druhá: " Podívaj sa, aká som dotlčená! Milovala som sa s manželom a som mu povedala, že tiež má také studené gule ako Fero."

trefulka

Nediv sa! Celé dni vysedávaš pri počítači, na internete, nešportuješ, neotužuješ sa, nechodíš do prírody. Potom sa divíš, že ti "kolt visí prekliato nízko". Na nuda-pláži sa už hanbíš vyliecť. Ten problém sa v minulosti vyskytoval veľmi zriedkavo, len u prestárnutých mužov. Nestačí len mešec podväzovať, umelo ho stláčať. Musí mať svoj prirodzený tonus. Budem úprimný, baby vycítia u chlapa silné gule. Plodenie je zmyslom ich života. To je OK. Pripájam v ďalšom príspevku radu.

trefulka

Spermie sa chránia nižšou teplotou na udržanie mužskej plodnosti. Všetky pohlavné orgány prudko reagujú na zmenu teploty. Vyjdeš zo studenej vody a chvíľu skúmaš, či si chlapec alebo dievča. Na tesné slipy a nohavice mešec slabo reaguje , lebo je udržovaný v konštantnej teplote. Jeho jemné svaly sa netrénujú. Detvianske aj turecké gate majú logické opodstatnenie. Vykašli sa na módu, nos voľné oblečenie. Ak si zhýčkaný, tak si aspoň často ostriekaj gule studenou vodou, hlavne po teplom kúpeli. Mešec spevnie a budeš mať aj ďaleko lepšiu ejakuláciu. To je rada z orientálnej prírodnej medicíny.

marisssa

veru,vobec to nie je vekom..
napriklad to sledujem u priatela: ked sa milujeme, je vzruseny,tak su pevne, tvrde a ked nie je vzruseny, su take ovisnute...normalka

stanley1

neni to vobec vekom.. zalezi na teplote a na stresoch.. ak mas stresy tak stuhnu.. tak isto aj ak je vonku zima.. ked je teplo tak ovisaju.. normalka