Prejavy:
najprv obycajny kasel suchy, potom mokry a uz i nadcha - Sopel, potom opuch oci, slaba kratka hnacka, bolesti brucha, opuchnute cele telo a nakoniec vase bebetko v nemocnici s diagnozou, ze Nefrologicky syndrom. Toto vsetko behom 3 dni!!!
A samozrejme nie je nikto co vam presne povie co to je.
Na webe citate, ze zlyhanie obliciek, transplantacia, potom, ze sa to da liecit,dalsie hrôzostrasne scenare, ale konkretne nic. Keby sa nasiel niekto co vie presne co to je, tak sa mu odmenim.
Srdecna vdaka a nepodceňujte sopel v nose. Som z BA
Nefrologicky syndrom - pozor je k tomu len kusok ak zanedbas
Dieťa má pravdepodobne glomerulonefritídu, dúfajte, že v nemocnici je v dobrej starostlivosti. Pre všetkých, nielen pre deti je dobré nezanedbávať ani banálne vyzerajúce infekcie- preliečiť a dávať si kontrolovať moč po infekciách.Držím Vám palce.
(nephrotic syndrome) je poskodenie ladvin, kde "sitko " ladvin je prilis riedke, poskodene, a prepadavaju cez neho aj velke molekuly bielkovin, ktore inac maju zostat v krvi na pouzitie v tele.
......
Poskodenie ladvin moze byt z roznych dovodov, od roznych drog(lieky), cez toxiny, rozne mikrobialne nakazy(bakterie, virusy, kvasne a plesnove infekcie) az po paraziticke poskodenie.
Pokial nevies, co to sposobilo, da sa to adresovat len podobne ako strielanie do tmy sirokospektralnymi prostriedkami, dufajuc, ze zaberu na vacsinu roznych moznych infekcii.
Odporucam GSE, oreganovy olej, Samento,chaparal,
a na hojenie aloe vera a kokosovy olej, pripadne rozne mukosacharidy ktore sa pouzivaju ako doplnky na klby, lebo vystelky mnohych organov maju v sebe znacne mnozstvo mukosacharidaov a hyaluronickej kyseliny.
Samozrejme aj vitamin C a E a rozne aminokyseliny, ako arginin, ornitin, lebo tie prispievaju k regeneracii poskodenych vystelkov(kolagenove struktury vseobecne)
Je mi to uprimne luto...vydrz:))
Uf tak to mi je luto. Pred par dnami som citala, ako si bol na pohotovosti, ale neuspel si tam :( Drzim palce dietatku, nech sa z toho co najlahsie dostane a Vam vela psychickych sil.