Prosim o radu,kde a za aku cenu robia v Bratislave 3D/4D ultrazvuk. Za odpovede vopred dakujem.
3D ultrazvuk
presna definicia: 4D zobrazenie predstavuje najnovšiu technológiu, pri ktorej rýchlo snímané obrázky umožňujú vyšetrenie plodu, alebo jeho orgánov, v reálnom čase v trojrozmernom zobrazení.
Toto zobrazenie bolo možné vytvoriť až v poslednej dobe, pomocou moderných počítačových technológií. Tieto sa využívajú na spracovanie veľkých objemov dát, okrem iného aj na tzv. 4D zobrazenie.
Špecifický spôsob zobrazenia pridáva k trojrozmernému ešte ďalšiu dimenziu, ktorou je čas, a tým umožňuje sledovať pohyb plodu v reálnom čase.
pokiaľ viem, tak nie je žiadny rozdiel medzi 4D a 3D ultrazvukom ten štvrtý rozmer je akože čas
delphia tak to by som nemohla potom chodit na ziadny ultrazvuk a 1 navyse hadam neublizi
pri 4D sa da rovno urobit interwiew s babatkom
:))
Aky je rozdiel medzi 3D a 4D ultrazvukom?...teda pri tom 4D co este vidia navyse? :))
zienky uznavam, je to vydobytok modernej medicinskej techniky, ale na druhej strane treba zvazit, ci sa oplati dieta vystavovat elektromagnet. ziareniu.
som objednana k dr.sladicekovej,cena by mala byt okolo 60 euro s cd. bol tam niekto na sone?
kedy je najvhodnejsi cas na tento ultrazvuk? totiz kazdy lekar mi povie inak - niekto ze v 20, niekto ze az v 23 tt. predbezne som objednana na 21.tt tak verim ze to bude v pohode a vsetko bude vidiet ako ma byt.
GPN-napr. Dr. Slezak, GynFiv ..., Dr.Holan-teraz Medifera v auparku,predtym euromedix, Dr. Cunerlik na horskom parku, myslim ze i pro sanus asi, a vselikde inde urcite tiez,napr. i sukromny gynekologovia /Dr Sladicekova co viem/ co vlastnia pristroj.ceny neviem,ja som nebola, musis si vytelefonovat,ale asi to zalezi aj od toho ci xces aj nahrat na CD , fakt neviem,lebo som nepatrala po tom len co som pocula
Prosim tiez o odpvede a skusenosti.